Ponoš: Najava izbora za proleće 2022. godine dobra vest

Ostavite komentar


  1. Dok ne naguratr preko 30% u jedno ili dve kolone nikakva evropska unija neće posredivati za fer izbore. Vučko je odrešio kesu prema lajcaku da mu odlože odluku o kosovu dok se ne završe sledeći izbori. I ne izbori neće biti 2022 već na jesen 2021. Ne može miroslav toliko da čeka .

    1. Kad opozicija izadje sa političkim planom za zemlju onda neka razmišljaju o glasovima. Do tada neka uče od Sns kako se vodi zemlja, i kako se zadobija poverenje gradjana. Gradnjom puteva, železnica, obnavljanjem privrede.

  2. Bravo, bojkotom ste bas pobedili, skoro dva miliona gradjana, u demokratskoj, visestranackoj drzavi…napadi na vlast su postali besmislica…jedan je nacin kako se boriti za prevlast u Srbiji…ucite malo od SNS…

  3. Citam i ne verujem, po koji put izlazite „jako“ i „odlucno“ a da ne kazem samo koliko „slozno“. Sredite svoje redove jer vas velikani poput Djilasa Jeremica i Boska debelo sabotiraju.

  4. Ma uvek insticiuje, vlast, drzava, nelegitimnost a nikako da vidite da vas tri coveka zbog svoji licnih interesa i cistog egoizma sputavaju. Corav bi video da se vrsi borba izmedju Djilasa, jeremica i kompanije. To je glavni problem opozocije ako cemo iskreno jer oni se bore izmedju sebe da slucajno onaj preko puta nema vise od onog drugog.

  5. Zasto malo se ne zapitate zasto vam gradjani ne veruju? Zasto se ne zpaitate ko vas unistava iznutra zbog licnih interesa i soptvene zelje za moci i funkcijom. Gde je ta lista prelazne vlade koju je Djilas obeca? Zar ne vidite da oni zele drzavu za sebe, tacnije svako od njih ponasobo zeli za sebe i posle zasto je opozicija u rasulu, pa prosto, lopov ne trpi lopova pored sebe.

  6. Izbori su merilo ko je najbolji. Bili izbori, Vučić ubedljivo pobedio I sve je jasno kao dan.

  7. Sve dok se Vučić bude kandidovao narod će glasati za njega. Opozicija pogotovu ovi stari lideri, dobro poznati narodu kao lopovi i prevaranti nemaju šansu da se vrate na vlast.

  8. Upravo to ako institucije rade svoj posao i ako posao date ljudima od struke nema nikakvih problema

  9. I tako, lagano, Ponos pljuje u lice opoziciji koja je izasla na izbore. Oni nisu „pravi“. A on je nadlezan da odredjuje.

  10. O kakvom to dobitku govori Zdravko Ponoš, pa ljudi jel vi još ne shvatate da ste prokockali poverenje naroda pa niste smeli ni da izadjete na izbore. Narod od bojkota nema ništa. Koliko puta će morati da glasa da biste vi i slični vama bili zadovoljni.

    1. Kako odkle iz „bot centra“ jer im je to plaćeno zanimanje.
      Lako je „generalu sa tri zvezdice“ koje ze „zaslužio“ od 2000. kao podrška Jeremući da postane gensek UN.
      Sada „general“ uživa 12 godina u prevremeneoj generalskoj penziji i ubedjuje one koji ne znaju šta će deci da daju da jedu sutra, da je on injeova stranka „pravi izlaz“

  11. Da, necete cekati na sledece izbore jos cetiri godine, ali u ovakvom sastavu opozicija ce cekati 6 godina najmanje jer do 2022 opet necete nista postici jer se ne bavite pripremama plana i programa, nego mastom kako da do vlasti dodjete uz pomoc stranaca sto kod naseg naroda ne prolazi.

  12. Vi nikada ne mozete parirati SNS-u na izborima niti mozete ikada uraditi sto je predsednik Vicic sa svojim timom za kratko vreme

  13. Nije do uslova izbora, do vas je. Kada to budete shvatili i krenete da se bavite sobom, a ne samo sa time šta Vučić kaže i uradi, možda ćete i moći da se smatrate opozicijom.

  14. Opozicija nema plan, nema ideje, ma nema nista! Nema ljude u svojim redovima! Ima vremena neka uci od SNS kako se vodi jedna drzava, neka se ugleda na SNS koji su svi jedan tim!!

  15. Opozicija, pre svega u svojim redovima nema ljude koji bi je adekvatno vodili! Oni sto su unutar nje svi su medjusobno posvadjani! Nema ideje, nema plan, ne misli na svoj narod ni na svoju drzavu! Malo neka sw ugleda na SNS i na njihov rad, neka vidi kako treba da funkcionise jedna stranka i kako se vodi drzava! Neka vide sta i koliko znaci kada svi rade kao jedno, kada su svi unutar stranke jedan tim!

  16. Možda je i dobra vest ali ne za one koji se kriju iza bojkota izbora jer nemaju podršku naroda.

  17. Izbori su još jedna prilika da se kompletno utemelji vlast SNS-a, onako kako i treba da bude.

  18. Pitaše neukog čoveka šta misli o astronomiji. Tačnije Ponoša o politici, to je ista komparacija.

  19. Oni koji nemaju podršku naroda, razumljivo je da se kriju iza bojkota, ali to im ne daje pravo da ponižavaju rad i trud drugih kojima narod veruje.

  20. Neka se kandiduje ko želi, svi imaju pravo, a narod će kao i uvek odlučiti kome će da ukaže poverenje.

  21. Stalno spominje EU i Brisel koji sa izborima u Srbiji nemaju nikakve veze niti nadleznosti.

  22. Evo već treći put se krstim, Ponoš se ponaša kao da stanje stvari samo do njih zavisi, i da treba samo da izadju na izbore da bi pobedili!

  23. Vest je savršena, odličan potez predsednika, može čak i koji mesec pre, možda na dan Svetog Nikole, ali u svakom slučaju racionalno i pametno

  24. Opozicija moze lako da prica a rezultata nema.Neka uce od SNS-a sta je rad,posvecenost i jedinstvo.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore? 8

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore?

Tradicionalni partneri na kosovskim izborima, Nenad Rašić i Rada Trajković, još nisu razgovarali o načinu na koji će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 9. februar. Ministar u Vladi Kosova i njegova savetnica kažu za Danas i da njihove političke razlike i kritike Trajković prema politici premijera Aljbina Kurtija ne prave teret za dalju saradnju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.