Ponoš: Ne treba Šapića kriviti za poplave, on je na dužnost došao pre tri dana

Ostavite komentar


  1. A sta je sa Novim Beogradom koga je ostavio u poplavama i divljoj gradnji po parkovima Tri Dana je li

  2. Poplave su bile na Novom Beogradu gde je Šapić godinama na dužnosti. Betoniranje zelenih površina, seča drveća i smanjivanje poroznog zemljišta na Novom Beogradu u značajnoj je meri uticala na poplave koje su se desile. A što se tiče Ponoša, bacio sam glas i to se neće ponoviti.

  3. O sadašnjoj vlasti, kao i o dr Šapiću, mislim sve najgore. Ovo pišem onima kojima je važna istina.
    Kada padne velika količina kiše u kratkom vremenskom periodu, nema te kišne kanalizacije koja može da je primi a da na određenim mestima ne dođe do formiranja bujica, „jezera“ i poplava. To čak ni u Nemačkoj i Austriji, koje su, u pogledu ozbiljnosti u projektovanju i održavanju infrastrukture, države za primer, nije uvek moguće. Dokaz za to je da skoro svake godine i iz tih zemalja stižu vesti o problemima uzrokovanih obilnim padavinama. To naravno ne znači da situacija ne bi bila malo bolja kada bi se redovnije čistili (otpušivali) slivnici kišne kanalicacije. Da, bilo bi tada nešto bolje, pogotovo ako nisu u pitanju izuzetno velike padavine u kratkom vremenskom periodu, kakva je bila ova prekjučerašnja. Drugim rečima i da su aktivisti Ne davimo Beograd upravljali gradom, bilo bi u ovom slučaju jezera i većine problema koji su nastali. To je jednostavno tako.

  4. Polako, ali sigurno se otkriva ko je zapravo lazna opozicija u Beogradu i Srbiji. Djilas potrcao kod prijatelja Vucica, Ponos opravdava Sapica, Marinika utihnula sa svojim pricama o aferama, a najgrlatije su napadali druge da su kvazi opozicija. Kad, ne lezi vraze, stvari polako dolaze na svoje.

  5. Taj je baš u Beogradu najduže od svih jer je bio i u prethodnim vlastima sve vreme i najveći krivac je tačno tu gde treba na klupi za optužene.Samo izgleda kao neplivač u mutnim vodama ajkula mu nije ravna.

  6. Komentar pod realno-hvala na realnom komentaru,bitno je ponekad reci istinu a ne samo mrznju.

  7. Ej ljudi pa Sapic tek postavljen treba pitati onog doktira koji je orimao plstu a krio se iza Vesica i normalno na sva pitanja treba Vesic da odgovori a i gradski arhitekti

  8. Imamo novog gradonačelnika dajmo mu vremena!
    Ne vidim ni razlog da A.Š.stalno nastupa iz nekog odbranaškog stava tek je stupio na tu funkciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.