Ponoš: Nema smisla izlaziti na izbore, kako sada stvari stoje

Ostavite komentar


  1. Тито је владао доживотно. Ако опозиција овако настави Вучић ће владати и постхумно.

  2. Srbija je gladna novih ljudi.Ponos gresi kada napada nas koji smo podrzali Preletacevica,jer on jeste bio kritika Vucica ali i onih pre koji su vladali na isti nacin.Sada bi trebalo iskoristiti Sojica i objediniti zdrave snage ali i uci u Vucicevo biracko telo.Nije dovoljna samo kritika ili bojkot.Napravte plan,dogovor i sistem i budite proaktivni.,i ljudi ce to prepoznati.Mi vas kritikujemo jer od vas ocekijemo promene drustva,tako da kritika ne sme da vam smeta.

  3. Na izbore idem SAMO ako na listama NEMA NIKOGA koje rodjen izvan Srbije. I tacka.

  4. Po vama nema smisla ništa ni raditi ni uraditi
    Bijkot je sedenje skrštenih ruku
    Gledajuci u tudje dvorište
    Dok u vašem dvorištu vlada katastrofa
    Vi kao prvo nemate ideje program
    Al dzaba vas je kritikovati

  5. Opasnost je da „Samoodbrana“ ne postane reakcinarna grupa. Toliko je poteza vladajuće koalicije, da bi neko mogao samo da se bavi kritikom. Treba da budu proaktivni i vizionarski, samo tako nastavite!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.