Ponoš o jučerašnjem zadržavanju na graničnom prelazu Batrovci: „Vučiću, ne diraj mi porodicu“

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da se Vučić iz Brisela bavio gospodinom Ponošem i njegovom porodicom . Umislio čovek da je mnogo važan.

  2. Ponoš, ne brini iza tebe stoji preko 700.000 građana. Sa ovi glupim gestom na granici dobio si još, najmanje 50.000.

  3. Au,bas boli kad vam neko bar malo uznemiri porodicu,a i cemu tolika nervoza ako vam je savest mirna.

  4. Da si obican penzioner maltretirali bi te i dalje, bez ikakve medijske paznje.

  5. Kako botovi zamenjuju teze i relativizuju ovaj incident!!! Botovi,svi cete jednog dana biti sankcionisani ako nista drugo gubitkom izmisljenog radnog mesta,sigurno!!!

  6. Srdačan pozdrav Vama i vašoj porodici, znamo skim imamo posla, sada ste vi u centru pažnje a ne predsednik kome je to u opisu posla da pije kafu na Pinku, podrška Vama.

  7. A zašto Ponoš ne bi bio legitimisan i bila mu pregledana kola kao i ostalim građanima,šta je to on.

  8. vucic i njegova kamarila moraju stalno da dizu tenzije jer jednostavno to je njegov nacin bitisanja

  9. Vrlo verovatno da je jedan od komentatora u pravu da su mu verovatno postavljali prislušne uređaje po stanu pa su ga zadržavali dok ne završe sa postavljanjem. Bagra je to i najveći problem i opterećenje svim Srbima, koji nisu pobegli odavde.

  10. Ponoš pravi sebi reklamu i preuvelicava svoj dozivljaj. Razuman i ozbiljan covek bi presao preko ove svoje reklame. Nece on nikad biti nikakav predsednik, ako ne poradi na svom stajlingu i govoru. Jako je los govornik ! Od njega su najbolji Obradovic Tadic i Jeremic. Treba da nauci od njih pa onda da se kandiduje. Za sada neka se reklamira na tv.

  11. Posle svih njegovih postupaka i izjava u prošlosti,a to znaju oni koji ga poznaju i prate njegove aktivnosti,trebalo mu je odavno zabraniti ulazak u ovu našu Srbiju, od koje i penziju prima.Sram ga bilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.