Ponoš o napadima tabloida: Neko je pustio „trenirane pse“, vlasnik će odgovarati

Ostavite komentar


  1. Ponoš je dokaz da Djilas i Vučić rade zajedno. Pa ko će normalan da glasa za njega kad cela Srbija zna šta je radio i kako je radio taj nazovimo ga general.

  2. Drago mi je bilo slušati ceo intervju. PonoS je imati ovakvog čoveka za predsednika!

  3. Pre izbora da nam g.Ponos objasnite ulogu Sutanovca i Tadica ,za današnje stanje u drzavi i vojsci ,uništavanje vojne opreme i premeštanje odluke o Kosovu iz Saveta UN na Brisel.
    Dotle nemate moj glas.

  4. Ponos je u ovom intervjuu odgovarao na najrazlicitija pitanja otvoreno,ljudski,normalno.Odavno nismo culi ovakav govor.Oziveo je politicku scenu obrazovanoscu i dostojansvom.

  5. Volim ove kvalifikovane psihologe, kako odredjuju ko je normalan a ko nije, pustite ljude svako ima svoje misljenje i vidjenje, valjda je to demokratija. Licno sam misljenja da je megacar Rambo bio u pravu kada je rekao da demokratije nema kod nepismenog naroda. Svi su isti i svi su na istom platnom spisku.

  6. Savršen intervju, smireno ali autoritativno izlaganje i odgovaranje na razna pitanja.
    Zdravko Ponoš uliva poverenje svojim pristojnim i kulturnim ponašanjem, bez imalo suvišnih emocija. Bez vredjanja, a ipak slikovitih prikaza naprednjačkih „stručnjaka“. Zamislite taj duel sa histeričnim Vučićem, koji kreće sa lažima, a Zdravko mu na sve odgovori jasno i ponosno! Zna Vučić kako bi se proveo, zato i pušta „dresirane pse“.
    Ovo je budući Predsednik Srbije.

  7. Lepo prica samo je mnoge stvari slagao. Zasto nije pricao o topljenju tenkova i ostalog naoruzanja. Po cijem nalogu je to radio. Zasto je pobegao iz svog Golubica- Knina zasto ga nije branio?

  8. Konačno kulturna osoba.Čovjek je vidio sveta a ne kao ovaj sadašnji nije se makao iz Beogradske mahale i tako se i ponaša.Sve pohvale.Imate moj glas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.