Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba 1foto FoNet Aleksandar Barda

Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio „Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba bio!“

Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je poručio „Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba bio!“, prenosi N1.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je opozicija dovela Rio Tinto u Srbiju i da mu nije jasno zašto niko ne postavi pitanje Ponošu zašto je uništavao tenkove i zolje, a doveo Rio Tinto i ostavio njemu da plaća milijarde odštete i gleda kako će da zaštiti narod.

On je povodom izjave predsednika stranke Srbija centar (SRCE) Zdravka Ponoša da je vlast radila narodu „iza leđa“ u periodu kada je priča o rudniku litijuma bila stopirana upitao zašto niko nije pitao Ponoša zašto je doveo Rio Tinto u Srbiju i menjao zakone.

U odgovoru na optužbe Vučića, Ponoš je na društvenoj mreži Iks poručio:

„Vučić me iz Pariza optužuje da sam ja doveo Rio Tinto u Srbiju, zadužio zemlju, menjao zakone, topio tenkove… Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba bio! Ovaj Vučićev Mojsilović mrljav. Vučić mora sve sam. Idi čoveče prošetaj do Rue Saint-Denis kad te već sport i umetnost ne interesuju. U Parizu svako nađe nešto za dušu. Nisi ni ti gubav“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari