Ponoš o Vučićevoj optužbi da je topio tekove: On misli da su tenkovi čvarci

Ostavite komentar


  1. Odličan komentar, generale.

    On misli i da beskonačno može svakodnevno da huška, pali, laže i podmeće, licemer narcisoidni!

  2. Tenkovi ne mogu da se tope.Oklop je sacinjen od specijalnog celika koji ima tacku topljenja preko 2000 stepeni.U visokim pecima je max.temperatura 1600stepeni tako da se tenk ne moze topiti.Posebno,rezanje tako cvrstog oklopa bi bilo skoro nemoguce i skupo,ceo tenk ne moze da stane u visoku pec!

  3. Ponoš ne demantuje da su tenkovi pretopljeni nego sebe pokušava, ipak bezuspešno, da opravda.

  4. Здравко је разоружао Војску и можда предао,,Белу књигу,, Американци а није важно дали су тенкови истопљени или паркирани да зарђају.

  5. KADA SU SE RUSI POVLAČILI IZ ISTOČNE NEMAČKE POKLANJALI SU TENKOVE JER NISU IMALI RAČUNA DA IH TOPE ILI VRAĆAJU U RUSIJU !

  6. Ne brini ti, „ne misli Vučić da su tenkovi čvarci“, ZNA on vrlo dobro da nisu, ali Vučiću „nista nije sveto“ kada se radi o tome da „ocrni svoje politicke protivnike“ a to sto on zna da
    „tenkovi nisu čvarci“ ne znaci da „znaju i njegovi biraci“, to je „njima tesko objasniti“ a dok im ti to objasnis Vučić je vec pobedio na nekoliko izbora !
    „Ispostavi se“ da ni Djilas nema „tajne racune na Mauricijusu“ ali koga to vise zanima ?
    Vučiću je „diskusija o tim racunima“ ponovo „obezbedila pobedu na izborima“ i tako stalno !
    Dok se vi „perete od njegovih optuzbi“ on „gradi puteve i pruge, otvara nove fabrike, deli novac gradjanima“, „pojeftinjuje parizer“ i „ko ga nebi vol’o“ !

  7. Ponoš neka obelodani ko je naredio da se unište tenkovi i to će biti tačka na tu temu . Ako je ozbiljan političar a nije neka se bavi stvarima da afirmiše svoju partiju , a ne planiranjem Vučića i sl . Biće izbora , pa će se videti . A i onoliko protesti . Da li to parališe društvo ? Konkretno Beograd . Taj pokret , to je Trojanski konj . Politikanstvo čisto . Stavite prst na čelo .

  8. Kada je Dos poceo da razvaljuje i pljacka Srbiju(i vojsku)trebao je odmah da alarmira javnost.Ovako,svi su se ugradili,sve su unistili,na kraju nije ni bitno ko je potpisao,bitno je da je bio u tom drustvu.Direktni krivci zato sto je Vucic na vlasti.Bilo bi posteno da bar jedan prizna.Misle da je narod lud i zaboravan.Nema sanse da oni sruse Vucica,ja sam u narodu i znam sta ljudi misle.

  9. To je ista mantara kao onih 619 miliona Djilasa, samo price nema dokaza, nema optuzbi, nema sudjenja, nema presuda samo prica g. Vucica i trabanata. Napredno. Ziveli

  10. ,,Danas,, je neka vrsta opozicione ,,institucije,, ali podržavati Ponoša ne služi na čast nikome-promašena investicija

  11. Opet auto gol! Pa valnda se svaka vojna industrija bori za proizvodnju i prodaju naoruzanja, pa tako prodaja od stdane Vucica moze samo da bude za pohvalu. Ali unistavanje orudna i oruzja je nesto sto samo nas Ponos zna. Ovo „Ponos“ namerno bez š kako bih naglasio sarkazam

  12. Vazno je istu pricu pricati , to narodu udje u usi i u to se veruje.Sva njihova politika se zasniva na lazima i podmetacinom.

  13. Pomoš ne govori istinu. Tačno je da je u vreme kad je on bio NG drastično izvršena prefirmacija Vojske i da je naoružanje uništavani. Takodjer, penzionisan je veliki broj oficira i podoficira koji nisu ispunjavali uslove za penzionisanje pa je svima njima penzija ostala trajno umanjena . Slali su ljude sa nepunih 40 godina starosti u prevremenu penziju, a. onda su na ista mesta primali ljude iz gradjanstva koji nisu stručni za poslovne koje su obavljali. Zato smo došli u poziciju da nemamo stručni kadar.

  14. Postovani gospodine Ponosu, molim Vas da ne razocaravate Vase pristalice, tako sto cete se spustati na nivo „Vrhovnog komandanta“ i upustati se u polemiku sa njim.

  15. Milosave, Milosave … kako se ta „prodaja“ odvija znaš kroz aferu Krušik.
    A ondašnje „uništavanje“ je posledica politike u kojoj je učestvovao i tvoj Vučić, zbog koje smo u ratu izgubili KiM i od UN dobili obavezu da naoružanje smanjimo na kvote koje su nam određene.

  16. Zarada od prodaje oružja proizvedenog u Srbiji ide u džepove pojedinaca koji su pod američkim sankcijama. Oružje koje su građani dobrovoljno predali se takođe prodaje.

  17. Tužno, a ismejah se danas. Maestralna izjava g.Ponoša. Vučić ni ne zna šta je Vojska, a o drugim stvarima zbilja ne mogu …. Gadim se- DOKLE VIŠE!!!!

  18. Ja sam za svaki slucaj dobro zatvorio frizider. Kampanja za izbore je krenula a opozicija spooora po obicaju.

  19. Mala hronologija ovdašnjih „ministara odbrane“ posle 5.10.2000. – od DOSa do SNSa:
    – Boris Tadić (mart 2003-april 2004), Prvoslav Davinić (april 2004-oktobar 2005), Zoran Stanković (oktobar 2005-maj 2007), Dragan Šutanovac (maj 2007-jul 2012), Aleksandar Vučić (jul 2012-avgust 2013).

  20. Na zalost generale,jeste,topili ste ih!!!Zato nas ovaj i jase evo vec 11 godina,jer imate putera na glavi koliko hoces pa moze da vas proziva do mile volje.Kod cuvenog Zlaje u Koceljevi,tada je bio otpad,ja sam svojim ocima gledao kako njegovi radnici brenerima seku oklopna vozila.Sklonite se vise sa politicke scene Srbije,pustite mladje,neokaljane ljude inace ce nas prvorodjeni jahati dok je ziv.

  21. Stojan 21. septembra 2023. u 23.58
    „Tenkovi ne mogu da se tope.Oklop je sacinjen od specijalnog celika koji ima tacku topljenja preko 2000 stepeni.U visokim pecima je max.temperatura 1600stepeni“

    Pa kako onda napraviše taj čelik, da ga nisu iz vulkana vadili u vidu gotovih tenkova?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.