Ponoš objasnio kako je Vučić naterao Blinkena da mu se javi

Ostavite komentar


  1. Nasao se ko ce da komentarise, prodana NATO dusa … svi vi koji podrzavate ovu jadu od coveka prvo malo proucite njegovu radnu biografiju i kako je nezakonito postao ono sto je bio… taj nije ni da mu das 2 ovce da cuva

  2. Isto priča kao i vučko al obrnuo je traku.svi su isti,kad nemamo boljih i pametnijih nek nas sns jaše još bolje tako ko zna kakvi će biti sledeći verovatno još gori.A Ponoš nam sigurno ne treba.Lažna opozicija

  3. Само да се такви не оглашавају јер у противном поново ће Американци да се врате у железару Смедерево.

  4. Овде се прича о убиству неког полицајца, а четири Србина нико не помиње (па нек’ су и најгори криминалци). Колико ја знам терористи су ти назови полицајци који су се преобукли из УЧК униформи, мало су се побркали лончићи, брзо заборављамо прошлост.

  5. Neka g. Ponoš prestane da pljuje po Srbiji. Gde on živi? Da ne komentarišem dalje.

  6. E….. dobro nam razjasni…. i nije naslovnica nego. NASLOVNA STRANA !!!! malo gramatike iz osnovne skole treba primeniti…

  7. In medias res! Poruka za prethodne davaoce komentara: istina je lekovita. Zašto preskočiše topljenje tenkova? Kad bi oni znali kako je lepo biti slobodan.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.