Ponoš: Ožiljci od ratova i bombardovanja devedesetih jedan od razloga za navijanje u sukobu Ukrajine i Rusije

Predsednički kandidat Zdravko Ponoš gost podkasta ''Snaga uma'' (Nova.rs)

Ostavite komentar


  1. Ako srbi imaju amneziju ostali narodi sfrj je nemaju. Srbi su „braneci“ se pokusali da naprave vecu, etnicki cistu teritoriju pa su na kraju proterali svo albansko stanovnistvo sa Kosova i zbog toga dobili bombardovanje a ne zato sto ih neko mrzi.

  2. Ovaj se kandiduje ispred opozicije, a ne osuđuje rusku agresiju? Pa ne samo da nikad nećeš dobiti moj glas nego ću pre Dačiću da ga dam. On je bar otvoreni ruski agent, ne pretvara se da je nešto drugo.

  3. Zašto vojska nije sprečila Jogurt revoluciju? Nemojte pričati o 90tim a preskakati 1988.

  4. Razlozi za stavljanje na jednu ili drugu stranu počinju od 1999. godine. Uvek ćemo da budemo protiv NATO.

  5. @Xyyz pravili veću teritoriju na kosovu? Da li to znači da Ukrajinci žele praviti veću teritoriju u Donjecku i Lugansku pa ih zato Rusija bombarduje? Ne znam od koje ti „logike“ patiš ali ja kao Srbin nemam amneziju. Ako neko otvara vatru na policiju i vojsku zemlje u kojoj živi i želiš da se odvojiš nelegalno reakciju kakvu je tada Srbija imala je ista kao u ukrajinska u Luganjsku i Donjecku samo što su Rusi i Amerikanci obrnuli uloge.

  6. Albanez pa kako vas sve proterasmo kada ste bili NATO pesadija.Kada lazes moras da znas da ne postoji niti jedna preduda vaseg suda NE pravde pre bombardivanja.Radili ste po uputstvima CIA jer ste ubijali vojsku i miliciju iz kuca i postajali legitimne mete da bi ispostovali projekat amera „isptovociraj intervenciju“

  7. @Dejan. Sto posto istina. A najgore od svega, imali ista prava kao i svi ostali narodi u srbiji, škole i fakultete na svom maternjem jeziku.
    Sećam da mi otac pričao da su im stalno odbijali neki procenat od plate za kosovo, za montenegro, za makedonce itd. i naravno ništa im nije valjalo.

  8. Dakle, docekali smo da jedan rat pratimo kao da je sportski mec. Za koga da navijam? Za Ruse koji ubijaju ukraijinsku decu ili za Ukrajince koji ubijaju mlade ruske vojnike, za koje sam sigurna da ih vecina tamo nije otisla svojom voljom.
    Za koga da navijam? Za velike pobednike ove utakmice, za SAD i Bajdena, oca i sina? Ne, hvala. Ne zelim da navijam, zelim da krvavo ludilo u Ukrajini odmah stane.

  9. Ne oziljci nego otvorene rane I pune bolnice bolesnih od karcinoma, otvorene rane na srcima majki izginulih boraca za svetu zemlju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.