Ponoš poručio Vučiću: „Kad se središ, izađi vikendom medju ljude, na pijacu, na kafu“

Ostavite komentar


  1. Jadni iskompleksirani AV. On je toliko opterecen pojmom „elite“ da ovo vec postaje krajnje tuzno.
    Svojevremeno siktavi i histericni Vadikal, a sad trapavi pokusaj nadri-intelektualca, bio je i ostao samo kmezavi balavac, odvratno zeljan divljenja, kao i nametljivi egzibicionista, koji nema mere u javnim obracanjima preko medija, ni kad je rec o njihovoj ucestalosti, niti kad je u pitanju njegov prostacki, uvredljivi vokabular.
    Ukratko, jedna sazaljenja vredna mrvica, koja nam vec decenijama unistava zivot

  2. Pa Sojic je taj koji je stvorio lažnu elitu od svog okruženja istih bilmeza kao sto je i on sam,pravu elitu je ukinuo pa sad imamo polupismene botove koji ne znaju ni pravilno da se izražavaju i dr. Nauka sa lažnim doktorata i kupljenim diplomama,postavlja pečenjare za direktore Epsa,keramicare za direktore BiE,tehničare sa srednjom skolom za inženjere i Arhitekte i radi stotinu ništavnih i kriminalnih radnji koje ne dolikuje ni pubertetliji od 15 godina.Takav olos je za prezir,mržnja je samo manji deo od prezira i gadjenja nad takvim stvorom.

  3. Ne znam zasto se OPOZICIJA vec jednom ne ujedini , izadje sa programom pred narod i tako smeni neodgovarajucu vlast na izborima a ne na ulici???

  4. @Ana
    Opozicija ne bezi od izbora, nego ne pristaje da izadje na izbore koje vucic organizuje nezakonito – na kojima su glasaci potplacivani i ucenjeni, na kojima belivukovi vojnici u crnim automobilima sa zatamljenim staklima prevodjeni hrkalovickom prete glasacima, na kojima glasaju preminula lica, na kojima vucic i sa svom tom kriminalnom radnjom na kraju vlada sa dvadeset i nesto procenata glasalog stanovnistva.
    Zato ne opozicija, nego niko normalan ne zeli vuciceve izbore.

  5. Krajnje je vreme da se opozicija i narodni pokret ujedini i konačno ovu državu dovedu u red. Dosta je bilo!

  6. Pa, Ana, bili su izbori na kojima je sigurno pobedila opozicija. Bar u Beogradu. Medjutim, ova mafija i dalje opstaje . Raznim prevarama, ucenama, silom, pretnjom… Da, potrebna je ulica, jer je sve drugo što predstavlja normalnu državu, urušeno, devastirano i obesmišljeno. Drugačije neće moći.

  7. Излази председник међу људе сасвим довољно а то што неће са тобом……

  8. Predsednik koji prezire gradjane? Eto , barem je sam rekao.Prezir? Nesto je zaista trulo.

  9. Ponoš , veća ličnost. si od AV ovaj je dotako dno dna sramota me da živim u ovakvoj državi

  10. Vojniče AV kada god izgovoriš ime nekog od nas časnih oficira bilo bi pristojno da ustaneš i staneš mirno.Ako ti kultura i lepo ponašanje išta znače u životu.Ja tebe ne pominjem nebitan si.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.