Ponoš: Potpuno očigledno da je ministar Vulin zloupotrebio položaj

Ostavite komentar


  1. Ne volim Vulina, ali ovaj Ponoš mi ide na živce. Umesto da se skloni, zbog njegovog nečinjenja, on se i dalje busa. Tako je to kada poručniku kum da čin generala.

    1. Zaista . To je gore , nego da nekoga postavis na mesto ministra odbrane, a da taj ni vojsku nije sluzio !

      1. Gazda Jezdo, a Margaret Tačer je služila vojsku kad je naredila da se ratuje sa Argentinom?Ne podsmevaj se ničijoj mani,može da ti se vrati tamo gde te najviše boli.Ni Živković nije služio vojsku zbog nesposobnosti,ali ja mu se nikad nisam podsmevao i uvek sam zbog toga bio na njegoujoj strani,bez obzira što ga ne podnosim ni kao čoveka,ni kao političara.

        1. Jedno je nesposobnost , a drugo dezerterstvo ! A ako je nesposoban ne trpaj ga baš za ministra ODBRANE , nego npr. za ministra nekulture !

    1. A,ovaj tvoj “generalčić“ koji je mesečno dobijao činove,šta je nabavio novo za vojsku?Pa,nije ni znao za akumulatore za avione da postoje u magacinu,nego pričao da nema para da se kupe novi.Da je za vreme Vulina nabavljen samo PANCIR,više je nego za vreme Ponoša i Šutog,koji su sve uništili.

      1. Ne daj Boze da se ponovi 99. Mnogo bi nam bilo koristi od Vulinovih bacenih para za kojkakve krseve . Pametni ljudi teze da se razvijaju u nekom boljem pravcu , a ovaj ce da nabavi pancir da bi bio bolji od „generalcica “ Ponosa“ . I nije on bio nesposoban za vojsku vec dezerter. Tako da nema tu podsmevanja nesposobnosti sto se tice zdravlja , vec nesposobnosti za odredjenu funkciju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.