Ponoš: Preduslov da se kandidujem za predsednika je da opozicija bude jedinstvena na svim nivoima

Ostavite komentar


  1. Tvoja kandidatura će me naterati da ostanem kod kuće ili da konačno izađem na izbore i glasam za Vučića. Toliko o tvom rejtingu. Čoveče, nemoj o tome ni da razmišljaš jer da imaš imalo obraza ne bi se uopšte bavio politikom. Kao ministar odbrane, vojsku si sveo na nivo lovačkog udruženja a sad bi još da budeš i predsednik. Nečuveno.

  2. Ne znam, ali ja njega ne mogu da slušam 3 minuta. Ili Marinika Tepić ili ću ostati kod kuće. I mi, budući glasači, imamo uslove.

  3. Ja kao desetar na redovnom služenju vojnog roka 2002god sam komandovao sa više vojnika nego ti kao general. Jesam za opoziciju ali ne bih nikad glasao za tebe, Tadica, elitistu Jeremića (služio vojsku civilno u ministarstvu vojske!!!).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.