Ponoš: Prelazna vlada treba da formira „sablju“ za stanje u policiji i pravosuđu

Ostavite komentar


  1. Bili su despoti, pa Turci, pa knezovi, pa kraljevi, pa Tito, pa Milosevic, pa sad ovi. U Srbiji nikada nije bilo demokratije. Srbija ne zna šta je demokratija zapadnog tipa.

  2. Po meni Ponoš treba da je stretan što je na slobodi jer nije odgovarao zbog uništavanja naše vojske iako za to ima mnogo dokaza,a ne da preti poštenim generalima vojske i policije.

  3. Које бре прелазне владе,опет да велики муљају врте паре,а ми остали да гледамо и ћутимо.Промена да,прелазне владе не!

  4. Upravu ste gospodine Ponos ali to zlo zahteva i lustraciju i veliki obracun sa kriminalom, Srbija bojim se nije spremna da se suoci sa tim.

  5. U pravu je.!
    Nova vlada treba da oformi „sablju“ i da pocisti i njega i sve zute lopove koji su od 2000. do 2012. unistavali Srbiju !

  6. Cela ova priča ima smisla i bila bi prihvatljiva da je Ponoš u grupi aktivista ProGlas,medjutim ušao je u koaliciju koja će se zadovoljiti i manjim delom „kolača vlasti“.

  7. tacno tako tacno ..povuci iz penzija penzionisane inspektore nacelinike sluzbi krim policije, isto tako i u vojsci uraditi ciscenje sudstvu tuxilastvu odmah ima dosta casnih ljudi sudija ivosevic i ostali.
    sve ocistiti vratiti na neki period divne i casne ljude ostale razjuriti i neka sve krene iz osnove..a posle tim novim ljudima sve cisto ostaviti neka nastave…policiju onog milenkovica njegovu ekipu i onog indpektora iz kragujevca na celo operative mup..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.