Ponoš prokomentarisao Vučićevo žaljenje da mu stranci podbunjuju narod 1foto FoNet Milica Vučković

Zdravko Ponoš, lider Srbija centra prokomentarisao je tvrdnje vlasti da stranci ulažu novac u rušenje državnog poretka i predsednika Aleksandar Vučića.

On je na društvenoj mreži Iks napisao “zabrinuti svi za kolonijalnog upravnika pa ga dadiljaju”.

“Žali se da mu stranci podbunjuju narod, a i oni kažu da je tako. Samo što se Moskva i Vašington uzajamno optužuju da ona druga strana stoji iza protesta u Srbiji. I Peking se oglasio. Bio Šolc da ga podrži. Za nedelju dana stiže i Makron da ga pridrži. Zabrinuti svi za kolonijalnog upravnika pa ga dadiljaju. Takav se svećom traži. A narod ko narod. Zanoveta. Takav neki narod”, naveo je Ponoš.

Podsetimo, Vučić je tokom vikenda obilazeći “Dane proje i sira” u Medveđici naveo da je na desetine i stotien milioan evra ušlo u Srbiju s nemarom da ruše njega.

On je najavio da će građani narednih dana videti kako se to radi.

Upitan o dokumentu MSP Kine u kojem se navodi da postoej dokazi da iz aprotesta proteklih godina stoje američke službe, kaže da je tražio da sve pročita i prouči.

Narednog dana poslanik SNS Vladimir Đukanović je na društvenoj mreži Iks počeo da objavljuje donatore pojedinih nevladinih organizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari