Ponoš prokomentarisao Vučićevo žaljenje da mu stranci podbunjuju narod

Ostavite komentar


  1. opet svi protiv njega, a „on i babo sami“!!!!! Drma mu se – tlo pod nogama, pa pojačao primenu sile protiv naroda i neistomišljenika. A morao bi da zna, osnovne zakone fizike – zakon akcije i reakcije. Čini mi se da – neće „proterati autobus“!!!!!

  2. Mnogo mi je žao našeg predsednika i pružam mu punu podršku,zaista.Ovaj narod nije zaslužio da ima takvog predsednika, ovaj narod je sebičan i nezahvalno, ovaj narod je izdajnički i pokvaren,pritvoran i sumnjiv.Vi predsedniče zaslužujete mnogo bolji narod.Narod koji će razumeti vašu nesebičnu brigu za dobrobit naroda, narod, koji će to umeti da ceni i biti vam zahvalan i voleti vas do groba(mislim svog, ne vašeg, daleko bilo).I zato, predsedniče vi treba da nađete neki drugi, bolji narod, a ovaj da ostavite kad vas ne zaslužuje.

  3. Narod ko narod, nikako vam ne valja. Može se promeniti vlast, al’ kako narod da promenite.

  4. Kidišu na njega sa svih strana. I to s litijumom je Šolcovo engleska-podvala! Komplikovan plan. Znali su da će njemu da zine dupe na pare, a s druge strane daju pare prosvjednicima. I sad jadan Vučić ko Buridanovo magare. Sijeno ‘vamo, sijeno tamo. Ukopan u mjestu (figurativno, zlo ne želim) skapat će i izdahnuti (figurativno, zlo ne bilo).

Ostavite komentar


Politika

Sociolog: Vučić je stvorio novu klasu bogataša 10

Sociolog: Vučić je stvorio novu klasu bogataša

Programski direktor Demostata i sociolog Zoran Panović ocenio je da vlast nakon antilitijumskih protesta nije razmišljala o organizovanju kontramitinga, jer bi to bilo kontraproduktivno, kao i da je teško naći ljude koji bi skandirali 'živeo litijum' ili 'Vučić litijum', što bi prema njegovom mišljenju bilo tragikomično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.