Ponoš: Rasvetliti aferu izvoza oružja do kraja i pored pritisaka režima

Ostavite komentar


  1. E moj generale, tesko ce to da ide. Imace tu posla i za vojsku! Treba pozuriti dok i vojsku ne razbucaju i ne uvedu vucicevu paravojsku. Nadam se da jos nije kasno.

  2. Slazem se da treba ispitati tegovinu oruzijem ministra i njegovog oca i to pod hitno. Ovaj sto je uhapsen nije IT strucnjak, niti uzbunjivac, onaj ko tajno dostavlja podatke iznacene tajnim strancima ili neovlascenim licima drugacije se zove. Medjutim sto Ponos brani uzbunjivaca, pa najverovatnije sto mu je clan uze porodice u vezi sa bivsim rezimom kome je i Ponos pripadao, a taj clan porodice je bio visoko pozicioniran u Krusiku. Proveriti imovinsk9 stanje kako kazete utbunjivaca 8 njegove porodice, pre svega stanove u Valjevu i Bgd. Dakle kriminal se nastavlja, a ti narode navijaj za jedne, oni rade svoj posao i bogate se.

  3. Što ti nisi rasvetlio ubistvo 2 vojnika u Topčideru? Lako je iz penzijske kućice pridikovati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.