Ponoš: Ruskog agenta verovatno snimile srpske službe, Vučić napravio sprdnju od BIA

Ostavite komentar


  1. Doveo na Savet nacionalne bezbednosti i komandanta avijacije i kopnene vojske.a nema Ministra spoljnih poslova. Zasto?

  2. Ponos je ovim clankom razmrsio tzv.aferu „Ruski spijun,takodje daleko krupniju aferu Krusik“.

  3. Zar BIA vec nije obrukana postavljanjem na celo sefa koji je ne samo bez ikakvog kredibiliteta vec je covek koji je pred kamerama pokazao svoj karakter?

  4. sta li ce danas-sutra da smisle i objave pink, informer, alo i ostale botovske kuce u znak odmazde i diskreditacije Zdravka Ponosa… bas me zanima

    1. Sta treba zuta stampa smisljati za slonskog generala , politikanta …nula puta nula je uvek nula !!!

  5. Ubeđen sam da je ruska služba stoji iza snimka i da ga je ona obelodanalila. Cilj je da se Srbija ponizi, unizi i kompromituje. Dobro je da smo svi videli kakvi su nam Rusi prijatelji i koliko nam dobrog žele.

  6. Eh, taj Vucic je toliko jak da on moze da radi sa tajnim sluzbama sta hoce.
    Da se ne lazemo, nase sluzbe je od dvehiljaditih pa na ovamo rasturala i sada rastura Britanski MI 6. Rusi su samo Britancima sirom otvorili vrata da to definitivno dovrse u ovo periodu kad je batler bio TOMA-VUCIC.
    A zato su pomalo krivi svi, pored sadasnjih i bivsi. Jer su prodali veru za veceru, to jest uzeli pare kao sto se na snimku vidi.
    I ne slazem se sa Vama da su snimak pustili nasi, pustili su ga oni koji placaju nase spijune. Dakle DERIPASKINI bezbednjaci u Ruskoj ambasadi u Beogradu, koji svojim repovima smetaju i novom amasadoru Harcenku da normalno radi.

    1. Eh da je od 2000. Britanci nam rade o glavi os početka prošlog veka. Njihovo maslo je sarajevski atentat, 27. mart 1941., Tito, Milošević, DOS, …. Ako se sećate šef MI-6 je prošle godine bio u Srbiji. Nije se satao sa svojim kolegom keramičarem već sa AV. Vljda je jasno i zašto.

  7. ko god da je snimio uradio je to amaterski .ocito postoji xelja da se nesto krupnije sakrije.rusima bi ja svaku informaciju dao besplatno

    1. Spin,lažna vest koju pušta AV jasno kao dan.Ali diletantski jer je većina osim glasačkog tela priključenih kablom na pink smejuriju to pročitala u milisekundi.Kao burleska.Bravo Ponoš

  8. Zao mi je sto covek ovakvog znanja i poznavanja materije nije ministar odbrane. Vulin ne da nije za ministra odbrane vec ne lici ni na coveka!

  9. naši stoje iza tog videa 1/1. Nema nikakve logike da neko ko hoće da posvađa Srbiju i Rusiju pušta taj video danas kada je Kleban odavno otišao, valjda bi ga pustio dok je Kleban još bio kod nas pa da nas nateraju da ga hapsimo ili makar proterujemo i na taj način pogoršamo odnose sa Rusijom.

  10. Neobicno (narocito za Nase prilike) razlozno iznet citav niz porazno tacnih ocena I procena o cemu se sve radi u jedno aferi koju vlast zamucuje jer ne zna kako iz nje da se izvuce. Svaka tvrdnja u ovom intervjuu zasluzuje da se hitno temeljno istrazi a tuzilac cuti !? Ako ovo umorno i sludjeno drustvo ne nadje snage da se uspravi I kazni muljatore ciji se apetiti povecavaju, degradirace samo sebe do mizerije I ljudskog I politickog dna

  11. Špijunaža je jako ozbiljna stvar i reakcija države je bila pravovremena i efikasna. Ponoš, kao i svaki opozicionar, pokušava da neistinama ubere neki jeftin politički poen.

  12. Citajuci i clanak i komentare ispade da samo drzava nema pojma kako se i o cemu se radi, ali su su zato marginalni dusebriznici potpuno, kako informisani, tako i upuceni u problematiku. Ne dao Bog da nam ljudi poput Ponosa cuvaju miran san.

  13. Onog dana kada je penzionisan Veljko Kadijević umrla je jugoslovenska, ali i srpska vojska. Svaki načelnik generalštaba posle Kadijevića bio je gori od lošeg, a vojska se urušavala. To isto važi za UB SSNO posle Ace Vasiljevića (danas VBA), ali to je druga tema. Znači, posle Kadijevića nema više vojske i nema više generalštaba. General Ponoš je primer preletača, da ne koristim teške reči. Služiti opciji koja je suprotnost svemu u šta je trebalo da veruje i čemu je trebalo da se klanja, nije preporuka za čvrst karakter. Posebna je blamaža pretrčati u stranku koja se zove Narodna. Zar nije evropski standard da su narodnjaci mali, kamuflirani fašisti? Znači, počev od Živote Panića do danas, Srbija nema vojsku. Dobar primer je gardijska brigada čiji je komandant jedino mogao da se pohvali podatkom da je četničko unuče. Ali, sinoćni nastup generala Ponoša na tv potvrda je još jedne važne činjenice iz naše istorije. Naš (SFRJ, SKJ) loš je bolji, obrazovaniji, kulturniji, pametniji, veći profesionalac … od njihovog (SRJ, Srbija, SPS, DS, SNS, SRS …) najboljeg. Ponoš je sinoć „levom rukom“ dao analizu koju bi aktuelni analitičari pisali mesecima, a aktuelni vojni vrh ne može ni da je shvati. (osećam potrebu da iz ocene izuzmem pilote RV koji su 1999. godine svesno poleteli u večnost, na čelu sa svojim komandantom).

  14. Gospodine Ponos, u vreme kada ste bili nacelnik generalstaba, imali smo mizernu platu i ispod prosecne plate u Srbiji!

  15. Zdravko Ponoš izvučen iz naftalina i nakljukan informacijama koje treba da osrame Srbiju radi Nato i samim tim nije relevantan da komentariše ovu aferu jer čovek ima interes u tome,mislim pre svega novčani.To je čovek koji je za novac uništio srpsku vojsku.Ovde u Srbiji može da priča ko šta hoće,a na zapadu bi bio uhapšen.On je pravi špijun da se ne lažemo.Doveden je da sabotira šta mu se kaže.Jedva je dočekao novi angažman.Sada će on da nam objasni kako blista Nato zvezda,ma važi Zdravko,al na plaži.

    1. Nisi ti Goldfinger, nego ono drugo žuto, koje se nađe na prstu kad toalet papir popusti…

    1. Kakav bot, takav i komentar!
      Bilo bi lepo da se vi nazadanjaci malo maknete od Danasa (kad vam se već ne sviđa). Čisto da ne bismo morali da slušamo vaše gadosti i lupetanja na jedinom slobodnom mediju u Srbiji.

  16. Ko go da je snimi to i nije vise bitno ali je bitno da svakog izdajnika treba nastrozije osuditi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.