Ponoš: Smenjeni profesori sa VMA napisali su više nego što je Vulin pročitao

Ostavite komentar


    1. A moš ti misliti Ponoš uništio vojsku, nije zmao, kao načelnik da ima rezervme akumulatore u magacinu, nego čerupao dva aviona, da bi jedan poleteo, a da sleti, pilot treba da se pomoli. Sad bar ne čerupamo i ne uništavamo vojnu opremu, i vojsku, po naradjenju nekog nato kaplara.

      1. Bre Ljubisa mnogo se sluzis pamecu vodje i Julina. Pa i ako sad imamo te akumulatore, dva helikoptera i nesto polovnih migova, nesto tenkova t72 i jos nekog naoruzanja to je zato sto su Rusi resili 2015. Godine da malo naoruzaju Srbiju, radi veceg uticaja na Balkanu i boljeg balansiranja u vezi jacanja svih integracija sa Krimom i Belorusijom. I to iskljucivo polovnim naoruzanjem koje su nam dali takoreci besplatno.
        Dakle niko od nasih politicara i tzv. Drzavnika Srbije nije zasluzan, vec samo Rusi. Da je do nasih i sada bi postupili kao i njihobi prethodnici, ali do Rusa je.

        1. Neko je topio tenkove,dozvolio da se ne sluzi vojska,i ti sad pricas kako treba da se radi cuti i primaj generalsku penziju

    2. Kada je u pitanju politika onda se ne misli onaposledice,pilot ako nije podoban ,smenjuje se i na mesto postavlja stjuardesa,iako su svesni dace da obori avio zajedno s njim oni mu daju otkaz

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.