Ponoš: Srbija mora da bude u saglasju sa okruženjem i da se odmakne od onoga što Rusija radi

Ostavite komentar


  1. Ponoš je u predizbornoj kampanji javno izjavio da je protiv sankcija Rusiji. Njegova politička karijera, koja je počela još dok je bio na funkciji načelnika generalštaba, je puna kontradiktornosti.

  2. On je dodao da Srbija ne mora da prihvati svih pet paketa sankcija, jer ni svi u Evropskoj uniji nisu mogli i nisu hteli sve odjednom, jer bi to štetilo njihovim nacionalnim interesima, pa niko ni Srbiji to ne bi zamerio. Nema srbija nikakve veze za rat u ukrajini nema srbija zasto da uvodi sankcije rusiji nema srbija sta da prihvati nije srbija za nikoga i nista kriva niti za rat u ukrajini nije resenje uvodjenje sankcije rusiji rat nece prestati rat se vodi sto su se drugi i mesali !!!

  3. Sankcije protiv rusije se trebaju spreciti nije to resenje nikome svake sankcije protiv bilo koga vodi naroda u siromastvu u bedu celom svetu imaju problema ekonomije velike inflacije to se treba spreciti i da se te sankcije nikada i nikome ne uvode jer sami poniste svega narocito naroda uvek su narod zrtve bilo cega to se nemoze vise dozvoliti !!!

  4. Ukrajina treba da vodi pregovore i da se mogu resiti problemi i da to oruzje nece pomoci nista rado bi zeleli mir u ukrajini i narod trebaju da zive na miru !!!

  5. Pre izbora priča jedno posle izbora priča suprotno, nise sns jedina populistička stranka!

  6. Dobro je šta Srbija nije uvela sankcije, pogledajte cijene goriva u komšiluku i ostalih namirnica, zato je u Srbiji zlatno doba i ekonomski tigar, blagostanje.

  7. Čovek je rekao pravu stvar. Ko nije razumeo ili je poltički zaslepljen ili je jednostavno nezreo da racionalno razmišlja.

  8. „Vreme je da se urazumimo i da probamo da sinhronizujemo svoju spoljnu politiku sa svetom kome pripadamo, naravno vodeći računa o svojim specifičnim interesima“. Најпре треба да утврдимо ком свету припадамо и кони су наши интереси?

  9. Ponoš mora da bude u saglasju sa okruženjem i da se odmakne od onoga što Zapad radi

  10. I pred Drugog svetskog rata Hitlerovi Trojni pakt okupio naše susede u njegov savez.I znate šta je bilo oni su bili na pogrešnoj strani i bili su poraženi.Zato Pnošu kao vojni strateg treba da ima viziju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.