Ponoš veruje u pobedu u drugom krugu

Ostavite komentar


  1. Samo Ponoš nek sanja svoj lepi san ali na javi je glas naroda za Vučića.

  2. I Napoleon takodje i Hitler Su verovali u pobedu nad Rusijom tako da su prosli onako kako su prosli.Treba verovati ali treba i imati strategiju i snagu za pobedu nazalost to se kod vas ne vidi los vam komadant.

  3. Ponoš predsednik. Normalan, kulturan, pametan i obrazovan čovek. Meni bi bila čast, za razliku od sad.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Đorđević, poslanik POKS-a: Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Asanžu? 10

Vladimir Đorđević, poslanik POKS-a: Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Asanžu?

Parlamentarna skupština Saveta Evrope velikom većinom glasova usvojila je Rezoluciju kojom se priznaje da je Džulijan Asanž bio politički zatvorenik u Velikoj Britaniji, a da je ono što je radio, jeste novinarstvo. Jedini poslanik iz regiona koji je glasao protiv rezolucije bio je Vladimir Đorđević, inače poslanik POKS-a, dok je Elvira Kovač, poslanica Saveza vojvođanskih Mađara bila uzdržana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.