Ponoš: Vučić bi da „razgraniči“ Srbiju samu od sebe predajom našeg za naše

Ostavite komentar


  1. Gospodine Generale potpuno se slažem Vašom izjavom, samo što vlastodršca treba pod hitno zaustaviti da ne bude kasno.

  2. Moje vidjenje je da se Srbija razgranicenjem ne bi teritorijalno smanjila, nego prosirila.Da bi resili problem, moramo prvo realno da gledamo na problem.

  3. Oficire Ponos, vasi saborci, tj lideri prethodne vlasti ste unistili vojsku kao instituciju . Toliko o Vasoj casti i moralu .

    1. Što ne ćutiš JADNA NEBILA. Šta ti znaš o vojsci? Pardon! Ti si izgleda vojsku služila sa VULINOM? Ti komentarišeš generala. Tvom nemoralu nema kraja pa taman da su te 100 puta naterali i uslovili radnim mestom. Postavi neku granica, inače ćeš dotaknuti dno dna, ako ti već nije kasno.

  4. Ljudi moji radio sam U Vojsci kada je ova promasena investicaija (Ponos) instalirana od zutih kriminalaca. Kakava je to bila bruka za Vojsku.

    1. Dobro je sto sada pod Vucicem bruke nema. Prosi se ruski vojni otpad, dok oficiri dezertiraju da nebi krepali od gladi, …

  5. Svi zaposleni u Vojsci smo se hvatali za glave kad zuti izvukose iz naftalina ovog anonimusa i postavise ga za Nacelnika Generalstaba. Velika je to stetocina bila za Vojsku i drustvo.

    1. A onaj Rom Mire Markovic sa tetkinim stanom i bez jednog dana vojnog roka (ili radnog staza), … to mora da je tvoja i vuciceva ‘ponos i dika’?!

  6. Sve objasnjeno a botovima ne vredi objasnjavati jer oni i nemaju mozak vec vodja mislis umesto njih. Da na celu Vuccia pise „Ja sam izdajnik“ oni to ne bi primetili.

  7. Ovde nije rec o predaji naseg za nase, najbitniji je opstanak Srba na KiM i zato treba prihvatiti svako resenje koje ovo obezbedjuje na dugi rok.

    1. E moj ti, nije tom tvom “vodji” stalo do naroda nego zinulo mu za Trepcu, da i to raskupusa ko drzavu. A ovom oficiru svaka cast na recima.

  8. Dijagnoza je poznata: Vučić je Egonarcisoidan tip: Sve će dati, i rođenu majku, samo da zadovolji svoju patologiju – egoizam i narcizam. Još prošle godine kada su bili Albanaci u Beogradu sa svojim nastupom „Mir dita.- Dobara dan“,rekao sam im: Prenesite svojim političarima, Srbijom rokovodi čovek koji će uraditi sve što želite samo da što duže bude slavljen. On je toliko dijaboličan da očekuje da će dobiri Nobelovu nagradu za mir ako preda Kosmet Albancima tj. Albaniji.

    1. Ma to je vec svrsena stvar. Pogledaj samo kako botovi bez mozga rezonuju. Imacemo vise Srbije ako priznamo Ksovo i sprecicemo veliku Albaniju ako im predamo KIM. Vulin danas kaze „Moramo da se razgraničimo sa velikom Albanijom. Pazi ne pominje se vise ni Kosovo, ni Albanija nego oni idu toliko daleko u svojoj izdaji da su vec legitimisali postojanje velike Albanije kao pravnog subjekta u razgranicenju. Srbi juzno od Ibra treba vec sada da znaju da ih njihov drzavni vrh prepusta velikoj Albaniji a takvu sudbinu verovatno ceka Srbe iz Preseva, Medvedje i Bujanovca.

      1. Kako su prošli njihovi učitelji ovi će proći mnogo gore. Ovoga puta generali neće ćutati dok im se država rastače. Ponoš se već javio, a najbrazovani među njima je na stalnom dežurstvu u Peščaniku i ovde – LJubodrag Stojadinović.

    2. Ali opet, … to je dobar znak. … Kada se potpuno izgube i pocnu na kraju da botuju budalastine od kojih im je samima muka, u jednom trenutku ‘klikne’ ono slavno srpsko: ‘… cekaj bre malo, …’, … a onda zna se, … neko upali buldozer i krene glavnom ulicom prema Skupstini … zato, samo polako, na ivici su provalije koju su sami napravili..Treba ih pustiti da skoce!

  9. Da, evo citam komentare i ne verujem. Srbima je bila i ostace najveca mana nesloga. Mrznja radi mrznje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.