Ponoš: Vučić premestio SAJ iz Batajnice u Kneza Miloša da mu budu bliže, specijalne jedinice Vojske je stavio u pripravnost

Ostavite komentar


  1. Tu je sve nelegalno,ako mora vojska djelovati,znači pokrao je izbore.Pa srma te bilo kako može vojska protiv više miliona građana..

  2. Ovo generale moramo da rešimo van institucija ukoliko ne raspišu nove gradske izbore i svima nam je to jasno, jer ovo ne sme da prodje….da smo svi izašli kada je rušena Savamala ili još pre kada smo dozvolili da saradnik zemunskog klana bude ministar zdravlje ili da Mali izvlačenjem novca iz državnih banaka kupi 24 apratmana u Bugarskoj za sebe i nepomenika ili Vulin uzme proviziju od 200000 eura za kamere u Kosovskoj Mitrovici NE BI SMO OVO GLEDALI. Zato sada nema nazad po cenu da vas sve pohapse i nas sa vama

  3. Izbori za parlament nisu legitimni jer su kradjom dosli do apsolutne vecine. Treba da se trazi priznavanje rezultata beogradskih i raspisivanje novih parlamentarnih izbora u roku od najkasnije godinu dana. Sve manje od toga bila bi izdaja biraca.

  4. Gospodine Ponoš nas dvojica znamo ko je vera a ko nevera /izdajnik srpskog naroda/ dok smo nas dvojica ratovali u hrvatskoj i BiH gospodin se useljavao u 118 m2 stana /gde mu je taj stan-možda ga prodao, a sada ima samo 1,5 sobni nešto tu smrdi/. Treba mu u lice reći da LAŽE i da se ne hvali da je heroj a on je malo mače i traži kutak gde će skriti.

  5. Ne brinite, u policiji je puno ljudi uz narod. Mi znamo da su izbori pokradeni. Puno kolega je glasalo za opoziciju. Ako bude stani pani većina policije će stati uz narod.

  6. Oružane jedinice će čuvati Vučića koji je uništio državu, sve njene institucije i obesmislio funkciju predsednika Republike!!!

  7. Sklonite ovoga iz medija jednom zauvek, ko je on da komentariše bilo šta u ovoj državi????

  8. Us.’o se vrhovnik.
    Al’ bilcik je tu da mu pomogne na „evropskom“ putu izdaje Srbije.

  9. Дали ви знате да је то све покеадено или само претпостављате аки постоје докази у праву сте али плашим се да доказа нема

  10. Откуд овај зна ко је за кога гласао, ко где живи, ко где гласа…Србија је рекла кога жели и ту је крај приче. Апсолутна победа СНС и апсолутна власт нареднихх 5 година. Видимо се 2028.на неким новим изборима.

  11. Od koga se brani lopov? Od postenih gradjana koji ne pristaju na njegove ucene i maltretiranja!!!

  12. Vučić bi, kao što je Sloba devedesetih, pucao na svoj narod i slao vojsku i policiju da bije sugrađane. Teško je zlo.

  13. Pa generale kada se izvodi narod na ulicu protiv vlasti u svakoj zemlji odgovor je isti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.