Ponovo šetnja posvećena Oliveru Ivanoviću

Najavljen 59. protest "1 od 5 miliona" u Beogradu

Ostavite komentar


  1. A,ta šetnja za Olivera,hoće li da bude kao kad ste nosili venac ispred Pinka?“Polako,čekajte da nas vide novinari,aha evo ih,videli su nas,nemojte da žurite,neka nas uslikaju“…pa kad ste ostavili venac,i krenuli nazad,da niste imali uši smejali bi ste se oko cele glave,još ste terali Veselinovića zapeva nešto.Samo…zaboravili ste da kamera snima i zvuk,pa se sve lepo vidi i čuje.

        1. Marija možemo da se vidimo…nemam ja ništa protiv tvojih uverenja i ideala, a i “bratstvo i jedinstvo“ svih naših partija bi nas duboko spojilo i ujedinilo…

      1. Svakoga ko ne deli vase misljenje nazivate botom?! Da li znate bilo sta drugo da kazete ili, na bilo koji drugi nacin, osporite necije misljenje? To se zove dijalog postovana „Baba Jaga“.

        1. @dijalog-u, brzo si se prepoznao! Misljenje zasnovano na naucnoj bazi informera, s.t. alo-a pinka, hepi-a, kurira…..

      2. Jesam bot i sendvičar,ali je ovo tačno što sam napisao,uzmi,pregledaj snimak,pa vidi ko je bot.

        1. A na snimku DJ Zeks, mali Vacic, Sima Glavonja, i naravno Oliver…Mandic…?? Bot-ulitis je trovanje, uzrokovano konzumiranjem kvarnih konzervi , a Vi ,ste kvarni i konzevativni…

        1. Boli istina,a?Koja je razlika izmedju mene i vas?Ja sam bot,a vi “niste“?Ne,ja podržavam Vučića,ali ne mrzim nikoga iz SzS-a. a vi mrzite svakog ko nije za vas, e zato imate jedva 5%. a sudeći po svemu,teško da bi i ovih 3% preskočili,jer ste u “slobodnom padu“.

  2. Nisko i odvratno skupljati poene na mrtvom čoveku koga se niste setili dok je nevin robijao. Jadnici.

  3. Ovo je žalosno što tragediju jedne porodice koriste da bi okupili ljude da šetaju sa njima,jer na drugi način neće niko.

  4. Druga srbija i korisni idioti ne vide da posle kalifa opet dodje kalif koji će služiti zapadnim gospodarima. Kad vidim kakav ljudski materijal stoji iza ovih protesta Srbiji se ne piše svetla budućnost.Jedno je sigurno druga Srbija drugosrbijanci uvek su se hvatali za pogrešan točak istorije. Aca Srbin izučio je dobro politički zanat .

Ostavite komentar


Politika

"Đubre je preživelo": 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava 10

„Đubre je preživelo“: 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava

Pre tačno 25 godina 3. oktobra 1999., režim Slobodana Miloševića, Državna bezbednost i pripadnici Crvenih beretki, pokušali su da na Ibarskoj magistrali ubiju tadašnjeg lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. Drašković je preživeo, ali su stradala četvorica članova njegove partije i pripadnici obezbeđenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.