Potpredsednica Srpske radikalne stranke (SRS) Gordana Pop-Lazić izjavila je juče da to što se Aleksandar Vučić još nije oglasio po pitanju sukoba u stranci pokazuje da nije dorastao situaciji u toj partiji i državi.

Na konferenciji za novinare Pop-Lazićje rekla da se niko iz stranke nije zvanično čuo sa Vučićem i da ona ne zna gde se on nalazi.

„Ne znam gde se on nalazi, valjda njegova majka zna, ja mu nisam majka i ne interesuje me gde je“, rekla je potpredsednica SRS-a. Ona je ocenila da je Centralna otadžbinska uprava SRS-a pokazala da u toj partiji nema frakcija i struja, većda su radikali jedinstveni i odlučni u sprovođenju izvorne ideologije stranke. Prema njenim rečima lider radikala Vojislav Šešelj je izrazio zadovoljstvo zbog pokazanog jedinstva i visokog stepena odlučnosti da najviši organ stranke, između dva kongresa, ostane na zvaničnoj partijskoj liniji. Pop-Lazićje optužila doskorašnjeg zamenika predsednika stranke Tomislava Nikolića da je sukob u stranci dugo planirao i da su u to bile umešane strane i domaće tajne službe bezbednosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari