Popović: Izjava Brnabić pokazuje da je SSP u pravu jer ne pristaje na cenkanje oko izbora

Ostavite komentar


  1. Pa zar vi niste pobedili u Beogradu, sad bi samo potvrdili pobedu ne? Il prpa, narod se probudio, shvatio vase lazi zato i ne smete na izbore

  2. Svi ste zaseli u skupstinske fotelje a samo pricate gluposti nepali vise

  3. Nikada SSP nije bio, niti će biti u pravu. SSP je samo gomila smeća, koje nam zagađuje okolinu.

  4. Poštovanje zakona o izborima je ključno za očuvanje integriteta izbornog procesa i demokratskih principa.

  5. Svi politički akteri treba da se pridržavaju zakonskih propisa kako bi osigurali fer i transparentne izborne uslove.

  6. Pokušaji opozicije da izmene zakon kako bi sebi olakšali put do pobede na izborima, suprotno su demokratskim principima i volji građana.

  7. Izmena zakona u korist određenih političkih stranaka, umesto u korist građana, predstavljala bi kršenje demokratskih normi i principa.

  8. Svi politički subjekti treba da se takmiče na izborima u skladu sa istim pravilima kako bi se osigurala ravnopravnost i fer konkurencija.

  9. Pokušaji političke manipulacije zakonom o izborima narušavaju integritet izbornog procesa i podrivaju poverenje građana u demokratske institucije.

  10. Važno je da izborni proces bude transparentan i pošten, kako bi se osigurala legitimitet izabranih predstavnika i volja građana.

  11. Većina građana izabrala je slobodno i bez pritiska sadašnju vlast, a to što pojednci već unapred traže alibi za svoj neuspeh to nisu krivi ni građani ni sadašnja vlast .

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.