Popović: Napadaju me zbog Rusije

Ostavite komentar


  1. Sramna odbrana.Baš nekog briga za Rusiju.Neka Popović podnese račune odakle njemu toliko bogatstvo,za kratko vreme,a u RU je za takvo bogatstvo potrebno itekako vreme i rad.

  2. Da,da,uvek je tako.Nikad nije istina ono sto novinari napisu….
    Bar je bio skroman,nije rekao da je to napad na Vladu,ili na samog AV.

  3. Čudo jedno. Pre ćete objaviti moj komentar nego Nenadov demanti. Ipak pozdravljam rad KRIK-a ali se nešto ne sećam da su objavili vlasničku listu Čede Jovanovića ili Beka, npr.

  4. Evo kako tajkun postaje nas Robin Hud.
    Jos samo nije rekao kako se bori za siromasne protiv bogatasa sa zapada.
    A i nemas puno razloga za brigu.Sad ce proevropski botovi u zastitu oligarha.
    Igre bez granica.

  5. Koliko je nezavisna i samostalna politika Srbije vidi se po tome kad odete na brifing kod Ruskog ambasadora nedaj bože kod Putina samo što vam ne spadnu i g–e , a inače je najlakše vikati držte lopova svakom normalnom čoveku je jasno kako ste vi pošteni zaradili pare u Rusiji da ne pričamo u Srbiji.

  6. Ovaj odgovor je očekivan. Zaklanjati se iza Srpstva ili Rusije omiljen je sport patriota kada se uhvate sa rukom u pekmezu. Ovde je reč o nenormalnom bogatstvu gde je društvo osiromašilo da nema više od čega da živi…

  7. Zbog Rusije?! Neće biti, ali obzirom da je Rusija Meka i Medina za svakog korupcionaša, i da bi ti bez Rusije bio niko i ništa (tj. ćovek na svom mestu), ima u tome i neke istine…

  8. Radi se biznis sa Volkanom i fratelom i kumom i stadionom i minelom i strugovima i robovima i bednicima i put in tebi a ti put in njima i tako do prvog miliona. Malo voja malo tri prsta malo volkan malo majčica.

  9. Ko me god bude prozivao za moje milione stečene zadnjih tridesetak godina, što je u normalnoj državi i legalnim poslom nemoguće, smatraću to političkim napadom na mene i moj patriotizam

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.