Popović o zadržavanju Ponoša na granici: Vlast je bedna i nemoćna čim ih obasja svetlost reflektora

Ostavite komentar


  1. Ne razumem da dajete medijski prostor ženi koja je osuđena za plagijat odlukom Beogradsko Univerziteta. Ja ne vidim razliku između nje i Sinise Malog. Zar u moru nas koji smo protiv AV ne možete da nađete nekog casnijeg.

  2. Hvala hrabroj profesorki Danici uz poruku botovima da ne stavljaju laznog doktora malog i profesorku u isti komentar. Samo pokazuju koliko su neoradikali mali i uplaseni ko misevi.

  3. Moc procene ocigledno zavisi od licnih kapaciteta, po nekoj definiciji intelligencija je izmedju ostalog mogucnost samostalnog procenjivanja i vrednovanja,kriticke distance .Ocigledno neki smatraju da je ono sto tabloidi plasiraju kao istinu ,apsolutna istina,prihvatajuci sve „zdravo za gotovo“.

  4. Lekari, Profesori, Inžinjeri koji su dosegli visok nivo u svojoj profesiji bi trebalo da maksimum svojih snaga koriste na svom poslu jer tako najbolje pomažu narodu. Bavljenje politikom ih nepotrebno troši.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.