Popović (SSP): Šapić "sramota i uvreda" za sve Beograđane 1Foto; Printscreen N1

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović rekla je da je kandidat za gradonačelnika Beograd Aleksandar Šapić „sramota i uvreda za sve Beograđane“ i da nema podršku ni građana, ali ni svoje organizacije.

„Šapić neće izdržati ceo mandat na mestu gradonačelnika. Izbori će biti pre nego što se svi nadaju“, rekla je Popović na konferenciji za novinare ispred Skupštine Beograda.

Ona je rekla da će danas za njega glasati „bezimeni julovci, socijalisti i radikali koji su se sakrili iza imena Aleksandra Vučića“.

Kako je rekla, Šapić je „bahat čovek, koji vređa novinare, maltretira komšije i verbalno i fiziočki nasrće na neistomišljenike i građane“.

Popović je ukazala da je Šapićev šef kabineta osumnjičen za davanje mita firmi Kentkart, a da u javnosti postoje sumnje da je njegova saradnica proneverila pet miliona evra za prevenciju vršnjakog nasilja, kao i da je Šapić napravio minus u budžetu grada od 72 miliona evra, ali da se ne vidi nikakav boljitak, kao i da posle dve godine nije završio glavnu autobusku stanicu, dok rekonstrukcija Bulevara patrijarha Pavla traje šest godina.

„Poručujem svim uzurpatorima volje Beogađana, svi oni će biti odgovorni za svaku odluku koju donese Aleksandar Šapić, za svaku proneveru i svaku ideju da nešto sruši u gradu“, rekla je Popović.

Predstavnik stranke Srbija centar (Srce) Boško Šindić istakao je da su izbori na osnovu kojih je formirana beogradska skupština bili samo farsa i da će gradonačelnik koji bude izabran na osnovu te skupštine biti farsa.

„To je čovek koji se sakrio iza imena Aleksandra Vučića. Dok on Srbuje nameštaju se tenderi, rušiće se Sajam i most, a sve to zarad privatnog projekta Beograd na vodi“, rekao je Šindić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari