Popović: Srbija nikada ne treba da postane članica NATO pakta

Ostavite komentar


  1. To „nikad“ može trajati najviše još pet godina, pogotovu ako do tada i BiH i Makedonija uđu u NATO ! Kakva može biti pozicija Srbije kao ostrva na večito nestabilnom Balkanu, nego isključivo nepovoljna ?

    1. Nažalost to je tačno, i čini mi se da su sve članice EU morale prvo da uđu u NATO. Nadam se da ćemo biti prva zemlja u EU koja nije član NATO alijanse.

  2. Srbija nije u prilici da se opredeljuje na bilo koju stranu i zbog toga je najbolje da i dalje budemo vojno neutralni.

  3. Ako tezimo toj vojnoj neutralnosti, kao posledicu dobijamo bolje odnose sa svimaa pa i sa NATOm, a Popovic ne moze da bira tu nista, kad si vec usao u politiku, nauci pravila igre!

  4. I NECE GOSPODINE POPOVICU. NATO JE UCINIO ZLOCIN PREMA JEDNOM NARODU, TU NEMA PRAVDANJA, TREBA TU ALIJANSU UNETI KAO TAKVU U SKOLSKIM KNJIGAMA I PROTERATI SVAKOGA IZ TE DRUZINE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.