Popović (SSP): Beograd je talac ličnih sukoba Šapića i Vesića 1foto FoNet Marko Dragoslavić

Šapić i Vesić treba da budu izbačeni iz svih nivoa vlasti, jer je Beograd talac njihovog ličnog sukoba, nestručnosti i prostakluka, rekla je predsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mile Popović, navodi se u saopštenju.

„Šapić i Vesić treba da budu izbačeni iz svih nivoa vlasti, jer je Beograd talac njihovog ličnog sukoba, nestručnosti i prostakluka. Gradonačelnik Beograda, ko god da obavlja tu funkciju, ne sme javno da upoređuje bilo kog građanina Srbije sa pacovima, pa makar to bio i Goran Vesić, izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica povodom izjave Aleksandra Šapića na konferenciji za novinare danas gde je ponovo pogubio konce i izgubio kompas“, rekla je Popović, prenosi portal N1.

Popović je nastavila da je „najbolje što Vučić može da ponudi Beogradu čovek koji nezakonito gradi i legalizuje, čiji su saradnici pod istragama zbog korupcije, bahati se prema novinarama, neistomišljanicima, baca telefone i želi fizički da se sukobi, a onda na kraju vodi i rat sa drugim članovima SNS-a“.

Popović je poručila Šapiću „baš nas briga za vaše međustranačke razmirice, niti kako se vi međusobom nazivate, samo zbog toga ko će koliki deo plena da dobije“, navodi se u saopštenju.

„Mi, Beograđani smo taoci vaše naprednjačke destruktivne i koruptivne politike zbog koje Beograd postaje neprepoznatljiv. Gledanjem samo vašeg sitnog ličnog interesa, doveli ste Beograd do tačke da se gradska infrastruktura raspada i da nema dalje, da se javni saobraćaj raspada, da se Beograđani zalivaju betonom sa divljih gradilišta naprednjačkih investitora, a onda dave u kišnici koja više nema gde da oteče jer ste zaslepljeni sobom zaboravili i najosnovnije gradske poslove da radite. Gospodine Šapiću i Vesiću, Beograđani su vas zbog vaše bahatosti, korupcije, nesposobnosti, toliko prezreli, da više nijedne izbore u Beogradu ne možete ni da pomislite da dobijete pošteno, nego morate svake izbore besprizorno da kradete. Shvatite, Beograđani vas neće i vreme je da odete sa svojih funkcija, a da na vaše mesto dođu stručni ljudi koji vole ovaj grad i žele da ga izbave iz propasti u koju ste ga gurnuli“, navela je ona kroz saopštenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari