Popović: U Vladi se nikad nije razgovaralo o razgraničenju

Ostavite komentar


  1. Dogovorite se već jednom braćo mila zabludela šta činite i sočim ćete pred narod i šta su vaše iskrene vlažne želje! „Srbija je u briselskim pregovorima dala sve, a nije dobila ništa i zato su pregovori propali“ …“Srbija neće dati ni metar teritorije“ reče u dve rečenice, jednu do druge, ministar ruski, pardon srpski ali sa biznisom u rusiji. Ako ste dali sve onda više nemate ništa, ako niste šta vam je to ostalo. Konfuzija u delanju, priči i politici, uopšte u mozgovima pripadnika vlasne familije uredno se propagandom širi i uglavljuje u srpsko glasačko telo kako bi na kraju ostala jedina mogućnost za rešenje našeg ludila, da se i javno konfrontiramo sa zapadom a videli smo juče vojska nam nikad jača, gotovo kao JNA početkom 90tih.

  2. Od Rusije se samo čuje: poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti,od Vučića :razgraničenje,ko ovde koga podržava?Jaki ste vi ministri kada ni vas nije obavestio,a narod zna i odbio?

  3. Ovaj ministar je dobro plaćen da Srbiji smisli neku profitabilnu inovaciju, o čemu nikad ne daje izjve. Umesto toga neovlašćeno se bavi visokom politikom o Kosovu, a svoj posao je zapustio pa njegov posao radi Predsednik Vučić koji nam stlno donosi nove i nove poslove i strane inovacije. Znači treba mu smanjiti platu, a povećati Predsedniku Vučiću.

  4. Tužno je u kojoj meri poltroni uspevaju i cvetaju u Srbiji. Pri tome čine veliku štetu Srbiji jer ulizivanjem zauzimaju bezbroj funkcija i pozicija na kojima bi trebalo da sede stručni ljudi. Odluke koje donose su najčešće pogrešne jer nemaju potrebnog znanja i šlifa. Ovaj lik je tipičan primer: on je ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj a priča isključivo o Kosovu, Srpskoj i Rusiji. Od početka svog mandata ni reč nije rekao o oblasti za koju je zadužen! Najgore je što ovakvi primeri mladima pokazuju kako se u Srbiji uspeva.
    Najkrivlji su, naravno, politički lideri koji favorizuju takve jer im obezbeđuju vlast i kontrolu.

  5. „Pregovore vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i da to radi „briljantno“.
    „Srbija je u Briselskim pregovorima dala sve, a nije ništa dobila.“
    Kakav oksimoron. Placi zemljo Srbijo.

    1. Procitaj jos jednom. Zar zaista mislis da je to Popovic mislio, a kamo li rekao? Akcenat je na izjavi da razgranicenje nikad nije bilo tema na sednicama Vlade i da sve (i na svoju ruku) radi Vucic i da to radi „briljantno“, a takvi su i rezultati.

  6. Pa ko ste vi da vam Vučić priča o čemu pregovara?! I još ovaj ministar tvrdi da to Vučić radi briljantno! Kao on zna sadržinu razgovora?!

    Pa što ga ta Prva SNS televizija nije pitala na osnovu čega to zna i da ispriča nešto o sadržini pregovora?

    Kakvo loše pozorište,da ne kažem ludnica od institucija.

    Znaš li ti ko vodi politiku u ovoj zemlji po Ustavu? Vlada,bogatašu. samo te to ne interesuje!

    A da te je neko pitao za tvoje biznise da ih vodi ,a da o tome ti ništa ne znaš, to bi te interesovalo i to nikom ne bi dao. Pa naravno znaš ti da je ovde na delu državni kapitalizam nekadašnjeg latinoameričkog tipa. Oni su sad bolji,mi ličimo na njih u prošlosti.

    E, Srbijo, bez naroda ćeš ostati!

    I bez mene bi,samo sam mator da odem,neće niko da me primi.

  7. Vucic pokusava da spassi Ono stoje ’90 izgubio ali sve je prekasno steta.

    1. Pa on je bio deo vlasti 90-tih. Sve ovo je posledica vlade ciji je i on bio clan.

  8. Da sam ja neki šraf(ciger) u politici – kao što,hvala Bogu nisam! – ja bih strpao svakog ko ne zna gde su granice između Srbije i Albanije, dakle,između Srba i Šiptara, u bus,pa ga odve na Morinu (mesto na desetak kilometara južnije od Prizrena,iliti Đakovice).Tu je TA granica vaspostavljena još pre 100 godina,na koju je danas gnevan prištinski terorista i koljač srpskog naroda Tači!

  9. Zna li ovaj koliko Kinu zanimaju Kosovo i Srbija? „Uspeh srpske politike će biti ako dobijemo i jedan metar (m2) na Kosovu-Alek The Litlle Canis Lupus“.?!Kakav je to kompromis kada se u startu postavljaju uslovi? I Albanci sa Nezavisnog Kosova imaju svoje uslove,i šta ćemo sad?

  10. Sa kime to „veliki vođa“ u vladi da nešto razgovara? Ko ste, bre, vi? ON je taj koji odlučuje – a vi ima poslušno samo da klimate glavama. Zašto bi ON, Bogom vam dat -možda kao neka „božija kazna“, sa vama da razgovara o razgraničenju- čitaj o poklanjanju dobrog dela Srbije Šiptarima? ON je tako rešio i bez vašeg znanja i bez da obavesti građane o svom planu za kojim sada kuka da nije uspeo! Eto, sabotirali su građani, nisu mu to dozvolili. Koja laž- kako da mu dozvole, kada ON za dozvolu nikoga nije ni pitao?

  11. U cije ime ovaj Popovic govori da nema podele Kosova. Ja znam bar 20 mojih poznanika, koji jesu za podelu. Bolje i to, nego da, kao Milosevic, hocemo sve i ostanemo bez icega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.