Popović: Veliki uspeh SNP na izborima u Kosjeriću

Ostavite komentar


  1. Ovoliko glasova ste "osvojili" plaćajući biračima glasove od 2000-5000 dinara. Nije mi jasno otkud vama toliki novac da platite toliko glasova. Kampanju u Kosjeriću vam je "vodio" čovek sa osam razreda oš….Svele zavni Tarzan, mašin-bravar…Plaćao je ljudima da budu na listi za snp od 500 do 1000 eura. Da je ovo pravna država, vi sns i svi ostali koji se na ovakav način uvlače u državne institucije bi tucali kamen u nekom od zatvora. Sram vas bilo !!!

  2. Veoma los rezultat SNS, znak da propadaju. I u ostalim gradovima nisu dobro prošli. Izgleda da se gradjani okreću novim opcijama. Verovatno odatle sobar rezultat SNP

  3. Ljudima je dosta smešnih likova iz SNS i ostalih koji su se isprobali 100 puta. Svuda su u padu i neka se tako nastavi.
    Nek Popovic ne ide njihovim stopama i sledeći put ce imati duplo vise.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.