Porazne ocene rada Vučića i Vlade, aktuelna vlast ne bi odnela pobedu na narednim izborima: Najnovije istraživanje Demostata

Ostavite komentar


  1. Juriš na izbore! Ali tek kad ispuni zahteve sa protesta, pohapsi batinaše. Naravno i kontrola izbora mora funkcionisati kako zakon nalaže.

  2. Zanimljivo istraživanje, i to pre svih događaja koji su potom usledili. Sada sledi borba za one koji su „između“, ti građani odlučuju izbore. Ako većina tih građana prevagne da je Vučiću vreme isteklo (a čini mi se da se to i dešava) onda on gubi izbore. U tom slučaju, na izbore izlaze i oni koji obično ne glasaju (kao što je bilo u Srbiji 2000 godine ili nedavno u Crnoj Gori). Kada izađe veliki broj građana na glasanje, vlast je gubi izbore.

  3. Zasto onda opozicija ne ide na izbore ako su tako sigurni da Vucic nece dobiti izbore.

  4. ПА ХАЈДЕМО НА ТЕ ИЗБОРЕ ПА ДА ВИДИМО!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.