Patrijarh Porfirije je funkcioner SNS: Dragan Popović o „vernosti“ SPC prema Vučiću

Ostavite komentar


  1. BRAVO Perfidije ! Ima nade za zemlju Srbiju ! (Uz.Porfilije se ponaša kao mešetar na Burzi !)

  2. Granice se pomeraju,ubedjeni su da ako obmanjuju i lažu ovaj sludjeni narod,zašto ne bi probali da preveslaju i samog Boga.

  3. Od kako sam ukapirao da je crkva postala deo SNS- a,molim se bogu ,ali u crkvi ni sveće neću da kupim.Mislim da to nije greh.

  4. Zna da će sve da izgubi pa traži izgovor:“Sve sam pokušao!-ni Bog mi nije pomogao!“

  5. Nije bas puno pokušavao da spreči genocid do se dešavao, pa sada pokušava da relativizuje i umanji zločin, pa ako treba i u crkvi.

  6. Ali, na istom mestu i u isto vreme, u „cik zore“, Marko Gjurić, Glavonja Popović i suptilni i sofisticirani Aleksandar Vulin…neprocenjivo

  7. Na sve moguće načine faraon, a Bogami i Patrijarh Porfirije, uspevaju da nas i ovako razjedinjene još više razvale. Strahujem opravdano da je gospodin Porfirije Patrijarh samo članovima SNS. Za faraona se to zna odavno.Neka nam je BOG na pomoći. Faraon dobi Blagoslov, a šta će biti ako se rezolucija usvoji.

  8. И увек стоји овај босански лопов у близини, изгледа да је више у нашем Београду него у босни. Треба га протерати из Србије, најбоље у гаћама.

  9. ali ovaj lik iz te tvorevine je i dalje u centru paznje..dodje pokupi pare usput napuni,, stomak,, i voznja u suprotnom smeru,

    .dno dno…

  10. Ako je stvsrno tsko a to se i uz aviona primeti sta smo onda mi pstrijarhu i crkvi ako nismo clanovi SNS.Ja mislum da sa i Bogu smucio toliko ljubavi izmedju SOC i SNS jer bog je jedan a sve ostalo je prolazno u proci ce kao i sam zivot.A patrijarh Pavle koga ni crkva vuse ne pominje je nadolazece dogadjaje davno vudeo cydeci se luksuznim limuzinama uspred patrijarsije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.