Poruka Srpske liste opoziciji

Ostavite komentar


  1. Vi sa te ,,srpske liste,ste zlo ne samo po srpski narod na Kosovu,vec i po narod u Srbiji.Necete jos dugo,vas gazda ce pasti.

  2. Salonski politicari koji puse tompuse i rucaju u elitnim londonskim restoranima nemaju nikakav ljudski osecaj prema stradanjima naseg zivlja na severu Kosova.Stavili su se u sluzbu onih koji hoce celo KiM u posedu Albanaca.

  3. Kakvi likovi… pa sa tim osvedočenim zlikovcima ste u koaliciji. Ali neka, što bi rekao Balašević u pesmi… neko to od gore vidi sve.

  4. Za neupućene Srpska Lista je treća politička stranka sa oko 40.000 glasača iza vodećeg LDK i Samopredeljenje. Na parlamentarnih izborima su osvojili devet od deset mesta obezbeđeni za Srbe. Večiti poslanik u skupštini R. Kosovo Slobodan Petrović iz jedan član partije Samostalno Liberalne Stranke je izbornom krađom koju je pripomogao Euleks osvojio je deseto mesto.
    Na lokalnim izborima Sl je osvojila apsolutnu vlast u svih deset srpskih opština. Sa tim rezultatom je šampion jer i najveće partije nemaju apsolutnu vlast u ni jednom gradu u R. Kosovo.
    U vladi R. K. osim potpredsednika imaju i tri ministarstva što Srbi nikada nisu imali.
    Kada proradi specijalni sud u Hagu za ratne zločine OVK (UQK) poćinjeni na Kosovu 1999./2001.god. sigurno će mnogi iz tzv. Partije Ratnih Veterana a koji su u skupštini i vladi će biti pohapšeni i moraće se raspisati novi izbori u kojim će Srpska Lista osvojiti drugo mesto iza LDK a Aljbin Kurti i ako nije učinio ni jedan ratni zločin biće u Hagu jer je veliki problem za „Okupatore“ kako naziva NATO, Euleks i KFOR i možda osvojiti još nekoliko mesta u parlamentu i vladi. Tada će sprečiti svaki san o Kosovskoj vojsci ali i zahtevati ministarstvo unutrašnjih poslova.

    1. Tako ,neka si napisao istinu , kako Vučićeva ,,Srpska lista,, služi Tačiju i Haradinaju ,a uništava Srbiju. Fino si ih pohvalio,a oni napali opoziciju koja neće u šiptarske kvaziinstitucije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.