„Poruke iz Beograda dodatno uznemirile Srbe na severu Kosova“

Ostavite komentar


  1. Isto kao vucic na 98-99 propandski ministar samo hoce haos tako biti na vlast za narod ,,,,,,,,!

  2. Vucicu cetnice pusti Srbe na kosovu na miru njima ce biti puno bolje u demokratskom Kosovu nego pod tvojim terorom! Obracas se narodu i pricas samo o nasilju, mrznji, lazes kad otvoris usta. Gde god si ti i tvoj Seselj i Milosevic palili vatru tu Srba vise nema!. Volio bi iskreno da svi posteni srbi koji zele da zive ravnopravno sa ostalima na Kosovu sretno ponosno i zajedno Zive. i shvate da je Kosovo je nasa Drzava a ne Srbija!

  3. „Beograd“ čini medveđu uslugu Srbima sa Kosova.Ja,samo njima verujem i samo oni znaju kako žive.A i ovo,sa uhapšenim „specijalcina“,je pi svemz sudeći režirano a sve u svrhu ostanka AV na vlasti.
    On se baš igra sa sudbinom Srba sjeverno id Ibra!

  4. Dobro, ako je istina ovo što kaže ova žena, Petkovića su loše informisali, zbog čega je on kriv? Ako je ovo istina..

  5. Petkovica su „lose informisali“velis?pa on je lazovcina veca i od samog Vucica.Zloglasni ministar u vladi propale Srbije.O cemu ti palamudis zeno?Odmah pustiti policajce susjedne drzave,jer su protuzakonito pritvoreni!

  6. Muka mi je i od Vučića, od straha koji traje 35 godina, od stalnih tenzija… muka mi je i od Kosova koje nikad nećemo vratiti, koje decenihama prima duple plate, ne plaća struju… težak balast koji nam kao vampir sisa krv. Muka mi i od ovog naroda sa Kosova kojem uvek nešto fali i ništa ne valja. Muka mi i od svih medija uključujući i Danas, koji je toliko pristrasan i neobjektivan. Muka mi i od svih ostalih medija koji su uz vlast. Pustite me da poživim.ovo malo života u miru!

  7. Sve dok srbi slusaju vucica nece biti mira jer on diriguje kriminalcima i kad god njemu trebaju neredi na severu on daje znak njima

  8. Samo laz i laz i ovako su radili 90-ih, nista se opametili nisu. Laz je zvanicna politika svake srpske vlade od pocetka 90-ih do danas, svima su isprali mozgove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.