Poruke iz Berlina: Političari oduševljeni, Srbija pokazuje lojalnost i volju da rešava problema, a ne da ih pravi

Ostavite komentar


  1. Dakle kad se opozcija probudi iz sna, izuzev Djilasa koji se oglašava, treba hitno da najavi ukidanje ovih sporazuma po preuzimanju vlasti, da će tužiti odgovorne i sve potpisnike i krene u kampanju.

  2. Ono kad rec „odvratno“ nije ni blizu da opise ovu plodotvornu saradnju predsednika i njegovih zapadnih prijatelja sa kojima je u „svadji“.

  3. Zar ima ikoga normalnog da misli da ce eu primiti u clanstvo razrovanu, otrovanu, unistenu srbiju.. Pa kopanje litijuma se i trazi da bi se dobio razlog da se srbija nikada ni ne primakne eu a kamo li da bude primljena u clanstvo. Zemlja u kojoj je sve zatrovano biva izolovana i postaje crna rupa.

  4. Pročitala sam samo naslov i pripala mi je muka! Kako su bre svi oduševljeni na čelu sa Vučićem što Srbija ne pravi probleme, a što pravi probleme sebi to nikom ništa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.