Poruke Vučića uoči sastanka u Beloj kući još jedna predstava za javnost

Sagovornici Danasa iz opozicije o tvrdnji srpskog predsednika da će odbiti susret sa Trampom ako to znači priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Vucic je doduse vrlo vešt manipulant, alo kukavica od čoveka. Jadni mi sa takvim bolesnikom.

      1. Mnogo pametnih glava komentariše predsednikove postupke ali nisam video da su oni nešto pametno uradili svih ovih godina.

        1. A šta je pametno uradio ovaj tvoj šmokljan, osim što su on i bratija napunili džepove.

  2. Pa koliko puta treba isto da doživimo? Milošević im sve obeća ali mu sladje da narodu skida kožu sa leđa, Koštunica im obeća ali prvo da sve rasproda, Tadić im obeća ali nema vremena jer pravi vanbračnu decu i grli se sa Dačićem, evo sada (tj zadnjih 8 godina) Vučić obećao sve da završi, ali samo da malo sačekaju dok završi Beograd na vodi, Telekom da pokrije Srbiju signalom za mobilni do kraja XXI veka, aerodrom u Trebinju, nacionalni stadion, metro… sad će on to brzo, pustite čoveka sada kada mu je lepo!

    1. DARKO TI SBRDA SDOLA STA IMA KOSOVO I METOHIJA SA BEOGRADOM NA VODI. LUPAS BRATE GLUPOSTI DA I TI MEZNAS STA PISES. NEMAS STA DA RADIS IDI U ZAVICAJ U PLANINU CUVAJ OVCE ,DA VIDE NEKE KORISTI OD TEBE.

  3. Jedino je Milos Jovanovic iz DSS dao realan i tacan komentar, a svi ostali opozicioni politicari se takmice ko ce dati vecu populisticku izjavu.
    Pajtic je bio 16 godina na vlasti, koje rezultate moze da predoci narodu.
    Nije uspeo ni da izdejstvuje od centrale ni Zakon o finansiranju APV!

    1. Dragi Cane, nemojte tako, mislim o miševima, to su vrlo inteligente životinjice, a kad ih malo duže posmatrate, umeju nešto i da shvate. Znam, čuvala ih dok mi je sin bio mali. A Vučića neka čuva njegova banda poltrona.

      1. Miš koji se igrao rata i koji je uvek manji od makovog zrna, zaboravio si projekat Karlovac, Ogulin, Karlobag, Virovitica, jedna od velikih pobeda smrado-krado radikala.

  4. Jedino je Miloš Jovanović korektan u ovom tekstu. Ostali su manipulatori jer podmeču delove teksta kao suštinu. Inteligentan čovek mora da shvati sta je uvod, sadržaj i zaključak nekog izlaganja. Posebno mora obratiti pažnju o verovatnoći nečeg sto bi moglo biti, a ne to shvatiti kao konačan zaključak. Tužno je i jadno šta se sve i ko komentariše. Pa jasno je šta je ko potpisao i ko je koga vodao kao „ovce“. I zna se ko bi prodao veru za večeru. Interesantno je čitati ovakve tekstove.

    1. Vucic vec godinama prica o Kosovu i pregovorima u siframa, nije ovo sad prvi put. Javna je tajna da samo pokusava da odlozi neminovno i uzme neki poen kod domace javnosti pre nego sto uradi ono sto se od njega ocekuje. O kakvim verovatnocama ti pricas i o kojim inteligentnim ljudima. Jedine ovce su oni koji njegove izjave ozbiljno razmatraju i uopste i traze nekakav uvod, razradu i zakljucak.

  5. Jedino je Koštunica imao hrabrosti da kaže da je uslov da se uđe u EU da se prizna Kosovo.Dobro se sećam da su svi pre njega to demantovali i Đinđić i Tadić i Vučić.Krivac za Kosovo su Sloba,Šešelj,Drašković i Vučić jer su devedesetih napravili haos i sad dolazi naplata.

  6. Kada su ga pre 8,5 godina dovodili na vlast, ni sam nije verovao koliku moć će mu dati !!! … i tada je imao MNOOOOGO samopouzdanja i poleta da reši sva pitanja koja mu postave .
    Sada, kada stvarno dolazi na naplatu, hvata se za slamke prošlosti , proziva sve i svakog, … migolji se i moli za odlaganje ‘za još neko vreme’ … jedina mu je uteha PUN DŽAK PARA koji je akumilirao…

    1. Ma znao je on to još 2012,nego je mislio da će zavlačiti i nas i njih beskonačno,ali došao je do kraja zida.

  7. i ja sam verovao da će izdati, i nisam više siguran….prošlo je 8 godina, a to se nije desilo. Moje pitanje je šta ako nikada ne prizna? Šta učiniti onima koji godinama tvrde da je obećao, i da će uraditi…?

  8. Vuciceve reci nisu nista drugo do pridodavanje samom sebi mnogo vece vaznosti od one koja mu realno pripada. Predsednik jedne male zemlje kao sto je Srbija, da odbije da se sretne sa predsednikom SAD. To moze samo Vucic. Njegove reci deluju na mene razocaravajuce. Na tako vaznom sastanku on predstavlja moj narod. Kao odrastao i mudar covek, ne bi smeo tako da govori.

    1. Da, dovedite nekog demokratu, oni su vam svašta rešili, oslobodili su nas velikog tereta, odneli dve što je moglo

  9. Da su predhodne vlasti priznale Kosovo ili bilo šta,ne bi naprdnjake danas stiskali,zar ne?Svi znamo ko je potpisao Briselski sporazum,nije Slobo,nisu žuti,nego najveći izdajnici svoga roda ikada!To će kad tad narod shvatiti,samo će biti kasno.Briselskim sporazumom Kosovo je dobilo granice i carinu,diplomatiju,sudstvo,svoje zakone i sve što jedna nezavisna država treba da ima.Ova vlast narodu prodaje priče kako ćemo postići uspeh za svoj narod time što ćemo dobiti neku kulturnu autonomiju na severu Kosovaa(teritoriju koju je Tito uz pomoć srpskih komunjara dodao Kosovu kako bi bilo veće)….to je nebuloza za nisko inteligentne,jer autonomija za svoj narod se samo može dobiti u drugoj državi!!!???E moj naivni narode,umesto da smo svi na ulicama da zaustavimo dalje oduzimanje teritorija,mi pametujemo za tastaturom..Sledeći je Sandžak,Preševska dolina,možda i Vojvodina na kraju.Kosovo je za mene okupirano do daljnjeg i nikada ga ne treba gledati izgubljenim.Doći će bolja vremena.Ništa ne potpisivati!!!Za izdaju postoji samo jedna kazna a to nije zatvor!

  10. Sad su mu ameri ugradili eksploziv u glavu i drze daljinski rekli su mu da prizna kosovo a on nece heroj.

  11. Evo Crne Gore i Makedonije pa učite od njih kako se režim ruši. A sledeće su za 4 god, tako da moraćete raditi na predvremene izbore.

  12. Pritisak na srpsku stranu je bio zanemarljiv? Gde je ziveo Pajtic sve ove godine? Ispoda kamena?

  13. Kako lepo opozicija zakljucuje kako su sve nedace nastale kada je Vucic preuzeo vlast, a oni pre toga su bili uspesni na svim poljima. Ma daj, kao da nismo proziveli to vreme.

  14. Gospodaru Vučiću ne treba duel, on odgovara na pitanja koja mu niko ne postavlja. Demagog koji će Srbiju mnogo koštati, nacionalno i ekonomski.

  15. lider Narodnog slobodarskog pokreta( ‘ćega bolan!?):
    … pre svega Nemačka, ali i Rusija puštaju jasne signale da će Đukanović, Vučić, Rama i Borisov uskoro biti suočeni sa sudbinom Sanadera i bas zato se svi oni okreću samo ka dubokoj američkoj državi i Kini, pa iskren da budem ja još uvek mislim da će poput đaka koji beži sa kontrolnog Vučić pojesti živ krompir kako bi dobio temperaturu i opravdanje da uopšte ni ne ode u SAD, navodi Parović.“
    Aha, ovo je stupidno, i prosto maliciozno iz više razloga. Prvo i osnovno podrazumeva se da Američka diplomatija poziva strane lidere u Vašington, pa ih onda FBI hapsi. Dobro, dosad ni Ameri nikad nisu bili baš toliko bahati. Koliki god kriminalni dosije da postoji o tim ljudima, oni ipak uživaju neki politički imunitet. Kad bi tako hapsili, ko bi im ikad došao na bilo kakve razgovore!? Takve podlosti se ipak ne izvode od kako je prošao Srednji vek. I po Norijegu su došli Marinci na njegovu kućnu adresu, a i Sadama su tražili po njegovom domaćem pesku. Tako oni to rade. Sa nama znaju kako. Malo bombardovanje, pa će da se krčka dok ga ne izručimo sami! Tako da nema razloga da se plašite za slobodu predsednika, dok ne primetite da se ponavlja proleće ’99. To je razlog što se nabavljaju i naručuju sredstva RV i PVO, ako do sada niste shvatili. Drugo ni jedno od navedenih inkriminisanih lica, nije povuklo nijedan potez koji bi ih približio padu s vlasti, osim Đukanovića, koji je odlučio da opljačka Crkvu, pa mu se zaglavila u grlu, jer je crkva stara i tvrda institucija. Ostalo su insinuacije pokupljene od fantaste M. Brkića iz njegovog fantazmagoričnog glasila, pravilnog imena:“Tabloid“.

  16. Klasična Vučićeva demagogija i manipulisanje građanima uz svesrdnu pomoć harmonikaške ljubičaste televizije. Uostalom on drugačije ni nezna.

  17. Srpska delegacija spremna je na baš sve varijante i unapred već zna šta je za Srbiju prihvatljivo a šta ne i u skladu sa time će se i ponašati.

  18. Tacno je da su „žutaci“ doslovno predali Kosmet,napravili granice,granicne prelaze sa carinom i granicnom policijom na obe strane,da su odustali od slanje 999 vojnika na šta su imali pravo,dozvolili prolaz NATO-americkim trupama kroz Srbiju a to je bez icije dozvole potpisao izdajnik Draškovic…Tacno je da je SNS-Vucic mogla odmah po preuzimanju vlasti da mnogo toga poništi ali je nastavila istim putem! Odgovornost snose i jedni i drugi,ali Tadic i njegova klika bi morali krivicno da odgovaraju zbog kršenja ustava i predaje Kosmeta!

    1. Moraću da predložim šefu tvoje bot – brigade da te unaprede!
      Nisam odavno veću mudrost pročitao!

  19. Vunderkindu ne može ništa da promakne sem fascikle sa nečim što nema veze sa Kosovom ( sem priznanja ).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.