„Posebno je opasno ponašanje Aleksandra Vučića“: Parović pozvao građane da masovno dođu na današnji protest

Ostavite komentar


  1. Sve tačno, jer je ovo za njega idealno da sprovede što veću represiju i svoje dikatatorske sklonosti učvrsti sa tim nezakonitim ograničavanjima sloboda, kojih bukvalno nema, jer niko ne progovara osim malo opozicije i šačice hrabrijih novinara. Svi su zastrašeni skamenjeni, a da ne govorimo da najviše ćute najobrazovaniji što je tek velika sramota.

  2. Situacija je toliko ozbiljna i alarmantna da je nedopustivo da se bilo ko od nas ko nije stručan oglašava a naročito opozicija praveći nerede!

  3. Paroviću, izgubio si 200 simpatizera. Sad nemaš ni 10.000 glasača.

  4. Pada kisa… Bice slab odziv. Narodu se sve smucilo, a sve demonstracije su propale, nema svrhe, ovi ce vladati jos 20 godina. Cutimo i trpimo.

  5. Grcka treba da bude primer Srbiji i u sledecem: pravoslavni su i pisu svojom, grckom ciilicom a u EU i NATO i deo su Evrope i Zapadne civilizacije.

  6. Više nego ikada Srbija sada treba da bude ujedinjena. Da budemo složni, nikakvi protesti nisu dobrodošli.

  7. „Posebno je opasno ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića…“
    Da li sam ja jedini koji se pribojava da će on u jednom trenutku, kada bude bio svestan da nepovratno gubi vlast, izabrati da krene na svoj sopstveni narod, kao što je to 1989. godine učinio rumunski diktator Ceausescu?

  8. Zna on da smo mi hrabri samo kada treba uvelicati sebe nase dostignuca,kada treba da uvelicami sebe,naciju i naravno nasu Srbiju inace kada se trebamo boriti za te gore navedene stvari nema nas nigde.

  9. Umisljena nepismena budaletina.U zelji da bude politicar.Lupeta svasta.Treba ga privesti na informativni razgovor !

  10. @Epoca de Aur….ima tr opcije na stolu, jel rekao? Koje su opcije, to nije rekao!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.