Poseta Ališe Kerns Kosovu nije najavljena u medijima zbog pretnji iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Državni vrh je fokusiran na posetu velike petorke i ne bavi se time ko dolazi u Prištinu

  2. Dosla da pokupi apanazu i da se dogovori oko sledece transe. Nego sta je sa onim americkim albanskim lobistom Menedezom ili kako se zove? Kako napreduje optuznica, kada ce sudjenje za korupciju? Uz pomoc takvih likova je izmedju ostalog izgradjena ta „drzava“ na Kosovu. Elem, Alisa Kerns, njene izjave pre Banjske, posle Banjske, Kurti koji ju je posetio u V. Britaniji, ova poseta svojim albanskim drugarima , jasno pokazuju da je britanska sluzba i te kako umesana u ono sta se desilo u Banjskoj.

  3. Колико конспирације за једну од безброј лобисткиња.

  4. cirkus i privatni intersi ..
    zalozno ej da ove pojave mogu da naskode poziciji i interesima Srbije …da Srbija ima dostojnu vlast ovi bi bili marionete ..

  5. Hahahhahahha….ovaj nivo, igrokaza, sto rekli drugosrbijanci, prilici newborn, Kosovu, al ona i onakva imperija, da pristane na ovo glumatanje…..e moj zapade.

  6. Snajka i mi imamo ,,sluzbu“ili kako narod kaze i mi konja za trku imamo,napravili smo odlicnu rasu izmesali americkog konja Mustanga i arapskog trci ko lud

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.