Poslanica SPS predlaže uspostavljanje nagrade koja će nositi ime Petera Handkea

Ostavite komentar


      1. Odlična ideja treba da odamo priznanje svakom ko se bori za istinu. Juce se videlo koliko je on vazan za proboj istine,histerija globalnih medija i agresivnih komsija najbolji dokaz za to. Dosta smo cutali

    1. @U.S of Albania
      Ti bi to trebao najbolje da znas, ponosan si na Tacija, Haradinaja i slicne, na lazno i izmisljeno „ilirsko poreklo“, na komentare koje pises, kako ste se docepali Kosova…. Svega toga nekog pametnog bi bilo jako sramota.

      1. @Mili…Koje je tvoje poreklo,odakle su tvoji preci došli,a sigurno je da to nije Kosovo! Sloveni su došljaci na Balkanu,a prvi su svoje carstvo na tom prostoru osnovali Bugari!

  1. Mislim da bi trebalo uvesti i nagradu Jozefa Gebelsa za najveću izmišljotinu u medijima pa bi ovi satrapi iz 90-tih bili zadovoljni.

  2. Kako se ova Mirjana (sps) nije dosetila da se nagrada za „poštovanje ljudskih prava“ nazove po Slobodanu Miloševiću,Miri Marković,Vjekoslavu Šešelju…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.