Poslanici DS i Moramo Zajedno napustili sednicu Skupštine

Ostavite komentar


  1. Znaci protesti nisu spontani vec ih organizuje tzv evropska opozicija uz koordinaciju sa stranim i domacim centrima moci. Zato ce i propasti. Uvek tako bude, narod se pobuni, ustane, a onda se kvazi opozicija ubaci, preuzme i razvodni proteste do polakog gasenja. Sve po dogovoru. Samo se narod prima ko baba na ratluk.

  2. A razgovor??? A da,bitniji su protesti od razgovora i iznalaženja rešenja.

  3. Lutovac, kome pricas bajke? Nisu gradjani izneli zahteve, vec vi iz dela opzicije. Vi pozivate na proteste i vi trazite da vam se gradjani pridruze, a ne obrnuto, kako to ti zelis da predstavis.

  4. E hvalim te boze da se Lutovac probudio iz zimskog sna. Preuzmi stranku, covece! Aktiviraj se malo! Mozda zainteresujes bivse deesovce da se vrate. Zelenovicu, odlican juce, nastavi.

  5. Sramno, nalaze se u parlamentu gde treba da govore i predstavljaju narod koji ih je izabrao za svoje predstavnike

  6. A toliko su hteli da razgovaraju, ali njih mucenike ne zovu. A sa sednica obavezno odu ili tamo prave cirkus

  7. Zuti vi ste lopovi, vama nije mesto u Skupstini nego iza resetaka gospodo!

  8. Vase vreme je proslo davnih dana, zahvalni smo na tome sto se nikada vise nece vratiti!

  9. Zoran Lutovac je osoba koja je mnogo puta iskoristila poverenje gradjana, i gradjani mu vise ne veruju. On i njegovi saborci su iskoristili narod, i protest protiv nasilja, kako bi zaradili neki jeftin politicki poen, a sednicu skupstine su napustili zato sto im nije stalo do Srbije, stalo im je samo do toga da se docepaju vlasti.

  10. А шта је ту страшно??? Па како они преувеличавају тако им се враћа. Е сад то не ваља. Ма није ваљда!!! А ово што по улицама праве протесте све добри а кад им се врати истом мером, е онда не ваља!!! Ма није ваљда?? А што би неко трпео да се не огласи и покаже како изгледа кад се масно лаже????

  11. Druga strana moze isto to gde ih ima 100 hiljada , foto sop je foto sop, sprdnja na sprdnju.

  12. A zašto ne obrnuto. Ostati u “klupama” i nakon završetka sastanka. Ostati u Skupštini sve dok se ne glasa o zahtevima. Vi ste izabrani narodni poslanici. Ima ko da koordinira protestima ispred Skupštine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.