Poslanici DS prate izbore u SAD

Ostavite komentar


  1. Jedini problem je kad vrate u Srbiju, vracaju se u Vucicevu demokratiju, koja vise lici na onu u Severnu Koreju. Ako Srbija stvarno hoce slobodu i demokratiju, partokratija mora da se izbrise. Ne moze drukse.

  2. Pa da, otisli kod svojih sponzora. Kako ih samo nije sramota,to mi nije jasno. Uzas od ljudi i od stranke.

  3. Tri americke podguzne musice, marionete americke korporativne mafije, dokazuju lojalnost neprijateljima Srbije, zlocincima koji su bombardovali Srbiju i ubijali nasu decu. Narod to zna i zato ce ih kaznjavati na izborima.

  4. haha, pa ovo je presmesno… pa tamo nema kradje izbora kao sto su oni to u Srbiji radili.

  5. Tragikomedija,oni ne mogu da prate situaciju u svojoj stanci a otisli da posmatraju izbornu kampanju u Americi.

  6. Delegacija DS-a je reprezentativna pogotovu kada je u njoj Balsa Bozovic, samo se postavlje pitanje posto im je racun u blokadi o cijem trosku idu u SAD. Mora da im je Sule dao iz svog dzepa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.