Poslanici DS traže raskid saradnje sa Dverima zbog Obradovićeve kritike Mićunovića

Ostavite komentar


  1. Boško Obradović priča o podršci? Da li bi bio u Parlamentu da nije bio u koaliciji sa DSS-om? Da li će ikada samostalno preći cenzus iako je smanjen na 3%? Da li je istina da je u Vranićima (rodno mesto), od 10 “ kuća Obradovića“ dobio 4 glasa? I na kraju, da li istina (kako ceo Čačak priča) da je „uzeo lovu“ od AV da „svojim performansima“ razbuca SzS? Mićunović je, kakav-takav, za njega politička gromada.

  2. Ha,ha,ha…e,Veseljko zvani “Boško“,pa Mićunović sam ima više glasača nego svi vi iz SzS-a. zajedno…a i koalicija vam je “vrh“…bolje da se zovete SzF.(Savez za Fotelje).

    1. Mene kao demokratu zbog ovakvog komentara o Micunu uopste nije uvredio, potpisujem skoro sve. Ljubisa ja bih bas voleo da proverimo te tvoje navode koliko Micun ima, ti sigurno dobro poznajes njegovo uspesno dugogodisnje samostalno izlazenje na izbore. Pa sami clanovi DS pricaju da uvek ucenjuje da mora da bude poslanik, promovise knjige medju clanovima, deca mu zaposlena u javnom sektoru, itd. itd. Kako on o bojkotu tako je valjda dozvoljeno pricati i o njemu!? Nek uzme Balsu, Comicku, Kenu i Jerkov pa nek izadje na izbore…sada sto je komentar dao Bosko(mada je svima valjda jasno da iza svega stoji Djilas) i sto nije on bas kredibilan da ocemjuje Micuna nema menja istinu koja je izrecena. Ako Micun u to ne veruje, evo prilike da da na izborima proveri ove navode.

  3. Ja ipak mislim da bi Balsa, Tepicka sa sve Micunom trebalo da napuste Savez za Srbiju pa da izadju na izbore. Ipak je skupstinska plata najlaksa plata u ovoj zemlji, a o skupstinskom restoranu da i ne govorimo. Samo jos da se dogovore sa njihovim prijateljem Vuckom da im spusti cenzus na 0,00003%.

  4. Zamena teza, enciklopedijski primer!!!
    Obradovic samo taksativno navodi dokazane stavke iz impresivne politicke biografije G. Micunovica koja moze da se poredi samo sa onom J. B. Tita (i kakvoj se za sebe Vucic ocajnicki nada).
    To sto njegove kolege iz DSa ovo puko nabrajanje smatraju ‘uvredom’, je mnoooogo veci problem za Demokrate!

    Ili, … trbamo li ‘jahacke vestine’ mladog i vatrenog Crnogorca, da tretiramo isto kao Vucicevo vozikanje dzipom sa Vojvodom po frontovima u Bosni i Hrvatskoj ranih 90’tih?!?!

  5. Bosko,ti si genije kad tako stalno pucas sebi u nogu. Uzimas sebi za pravo da tako pises o Micunovicu. Ako i mislis sve ono sto si napisao,treba imati malo postovanja prema ovom coveku. Podsecas me na nekog malog terijera koji ne misli mnogo ali cesto pravi stetu. Za takve je samo sto kraci lanac

    1. Pa Bosko sa punim uvazavanjem i postovanjem lika i dela Micunovica iznosi istinu o njemu. Da ga ne postuje verovatno bi nesto slagao. Micunoviceva borba za demokratiju se uvek zavrsavala nekom lagodnim funkcijom za njega i njemu bliska lica. Ovo malo terijera koje je indoktrinirao i koji ga brane ne hajuci da razbiju opozicioni savez i ranije negirajuci obaveznost ugobora sa narodom govori sve o njima. Narodu bajke a nama funkcijepo svaku cenu, a onda cemo videti kako da narod opet prevarimo i ubedimo da su bajke neka apstraktna teznja kojoj cemo teziti dok uzivao blagodeti polozaja, al ih naravno necemo ostvariti ili cemo doneti zakone koji ce imati previ naslov ali neodgovarajucu sadrzinu.

  6. Eto analog Vucicu iz Djindjiceve stranke!
    Tako to izgleda kada je neko, umesto da se na vreme, casno i dostojanstveno povuce iz politike, na vlasi opstaje vec 3000 godina, … pa kada ga neko dovede u vezu sa Raspinjanjem Hrista, Judom Iskarijotskim i Pontijem Pilatom, to ispad’e ‘kritika’?!?

    1. plan DS je izlazak na izbore jer ushiceno brane Micunov predlog.Umesto da se zahvale za predhodne njegove borbe za demokratiju,te da se zahvale na preporuka,a da DS izadje na izbore.Postoji kod ljudi koji imaju u svome zivotu losih nastupa,da to izbrisu boreci se za suprotno od onoga sto su nekad zastupali.Kroz to ciscenje prosao je i gos.Micunovic,te se nemora smatrati da su to njegovi stavovi iz ubedjenja,vec zbog politike,a politika je kurva,sto mnogi politivari i dokazuju.

  7. Netačna su ,nakaradna i zlonamerna mišljenja i Boživica i Jerkove,kao i @Grkauapsu i @Ljubiše o Bošku Obradoviću,jednom od mladih,i
    dokaazanih, srpskih rodoljuba!To je prava smejurija: DS,folirant opozicije,od samog početka glumi bojkot izbora!Pa,izađite,brate,kad vam je to toliko vruća volja,ali,dosta sa glumatanjem!

  8. Tako je! Ne dajte starog politčkog muljatora! Kakvi principi, samo kalkulacije! To što Mićun zabija klip u točkove odluci sopstvene stranke, nema veze, to je demokratija! Važno da se razbuca Savez za Srbiju, da vas nekoliko budete poslanici i onda ćete da se borite protiv Vučića sami, a ne zajedno sa svakakvima, kao što je Obradović (o čijem navodu o „jahanju popova“ mislim sve najgore, a za sve ostalo- voleo bih da neko može da opovrgne).
    Ne dajte čoveka koji je napustio stranku kada je Đinđić postao predsednik i vratio se u nju kada je ubijen, a onda najglasnije pevao hvalospeve o njemu. Takvi nam trebaju! Kakvi principi, čast, dostojanstvo?!!!

  9. U pravu su gospodjica Jerkov i gospodin Balsa da treba prekinuti saradnju sa Boskom Obradovicem jer je pokazao da je ne zasluzuje.Bio sam simpatizer DS-a a jedan clan moje porodice je jos uvek, ali mi Lutovac koji je dosao na celo ne uliva bas neko poverenje.DS je trebala na celo nekog novog mladog sposobnijeg clana koji bi navedenu partiju odveo u srecniju buducnost na radost nas koji jos uvek verujemo u nju.

    1. A zašto se g.Micunovic ne bi mogao kritikovati? zar ove njegove izjave ne idu za tim da se razbije jedinstvo u SZS.Ja jesam glasač DS ali izadje li iz Saveza za Srbiju onda zbogom.A Balša i gosp.Jerkov bi najbolje bilo da izadju iz DS pa da vidimo njihovu politicki snagu.

    2. Evo moze mladjahni Micun,nema jos 100 godina, u njemu je buducnost DS i Srbije. Bosko podrska ,sve je istina sto si napisao.

  10. Obradović je sve tačno rekao. Balša i Jerkov treba da pređu u SNS bilo bi pošteno.

  11. Opet Boško puca i sebi i pravoj opoziciji u noge ! To,ipak,ne može biti razlog,da se sabotira BOJKOT,što ovi poslanici DS-a,željno očekuju…

  12. Pa,,u čemu je problem,Božoviću,Jerkova,Lutovcu,Grčeuapsu i Ljubiša: ta celo Merdare,i vas kuršumlijski narod,i šire,Toplica,znaju da je vaš Mićunovic,da bi se dodvorio srbomrzećoj josipbrozovskoj bandi,jahao srpske popove!Plus,ucenjivao je,kao učitelj,mlade učenice na nemoral!Istina,LI,vas boli?!

  13. pogodila vas je istina.šta ste uradili od nekada velike stranke dok je vodio đinđić?sve ovo što se sada dešava ima da zahvalimo onom vašem manekenu tadiću.a što se mićunovića tiče,šta neko od skoro 90 godina i radi više u politici.dosta je bilo.nek ide i igra se sa čukununučićima

  14. Poslanici DS nisu protestvovali kada je Dragoljub Micunovic prepricavao razgovore u cetiri oka sa Zoranom Djindjicem, objavljeno u nekoj njegovoj knjizi /naravno nepovoljne po Zorana Djindjica/.Ko zna zasto je Zoran Djindjic bas tako govorio Dragoljubu Micunovicu i ako je govorio zasto, sta mu je bila namera.Interesantno da su protiv bojkota visegodisnji poslanici.Osladila im se poslanicka plata, mozda i skupstinski restoran /sarmu „kontrolisao“ licno Vucic/, smeta im Bosko Obradovic, najhrabriji u SzS-u.Pa sada neka se cude zato sto im se biraci ne „vracaju“.

  15. Netačna su,nakaradna i zlonamerna mišljenja i Boživica i Jerkove,kao i @Grkauapsu i @Ljubiše o Bošku Obradoviću,jednom od mladih,i
    dokaazanih, srpskih rodoljuba!To je prava smejurija: DS,folirant opozicije,od samog početka glumi bojkot izbora!Pa,izađite,brate,kad vam je to toliko vruća volja,ali,dosta sa glumatanjem!

  16. Vi o Bošku možete da pričate šta hoćete ali čovek je uvek stajao iza onoga što kaže. Tu karakteristiku nemaju mnogi u SzS.

  17. Mićunović nas je tako uplišanio i na Terazijama posle 9.marta u dogovoru sa Miloševićem. Doneo nam plišane mede na Česmu kao da smo retardi. (Ko zna kakav bi bi tok istorije da smo makli tada Miloševića, 1991.)
    Sad hoće na unapred izgubljene, „besmislene“ izbore.
    To je Mićun. Mutan lik.
    Idite Mićunoviću u penziju, čuvajte unuke.

  18. Samo carobnjak moze pronaci pravog coveka medju srbskim politicara zadnjih 120 godina.

  19. Crnogorac je uspeo da razbije opoziciju i samim tim Srbiju.Ovo je velika pobeda Mila i Mićuna.

  20. Samo se vi iz opozicije glozite ! U medjuvremenu Vucic sve vise grabi poluge vlassti u svoje ruke i uziva posmatrajuci vas!

  21. Bio sam dugogodišnji član DS-a(a simpatizer još i duže)do parlamentarnih izbora 2016.-e.Tada je,da podsetim one koji se ne sećaju ili su zaboravili(pošto je kod nas u Srbijatriji amnezija kolektivna bolest,zato i imamo,evo već osmu godinu na vlasti povampireno zlo iz tragičnih 90-ih i to u još gorem izdanju nego tih nesrećnih godina koje su,kako je to lepo predvideo Borislav Pekić,pojeli skakavci)tadašnji predsednik DS-a i čini mi se(izvinjavam se ako grešim)u tom trenutku još uvek premijer Vojvodine Bojan Pajtić,uoči ponovljenih izbora na biračkim mestima na kojima su konstatovane nepravilnosti(a zapravo je kompletan izborni sistem pretvoren u farsu evo već 8 godina sa zastrašivanjem,podmićivanjem,prinuđivanjem birača,bugarskim vozovima,etc)pozvao javno simpatizere DS-a koji su imali pravo glasa na tim ponovljenim izborima,da NE GLASAJU za DS,nego za Dveri,sa obrazloženjem kako je DS obezbedio ulazak u Skupštinu,a Dveri nisu,a cilj je da što veći broj mandata ne pripadne nazadnoj stranci!!!Na stranu to što,u to sam apsolutno siguran,nikada i nigde u istoriji glasanja predsednik jedne stranke nije javno pozivao svoje simpatizere da svoj glas na izborima daju drugoj stranci(?!),na sastanku mesnog odbora DS-a u mom mestu sam ustao i rekao da li je moguće da Pajtić javno poziva članstvo i simpatizere da glasaju za dokazanog fašistu i ljotićevca Obradovića,nas koji pripadamo stranci koja je oduvek bila simbol borbe protiv svega što Dveri kao pokret i njihov lider simbolizuju,mi koji bi trebali da baštinimo ideje najvećeg političara u istoriji Srbije dr Zorana Đinđića?!Nakon ovog mog pitanja sam bukvalno izbrisan iz članstva DS-a sa obrazloženjem da narušavam jedinstvo strankle?!I evo sada,4 godine kasnije vidim da pojedini ljudi iz DS-a shvataju kakvo je zlo od čoveka Obradović i iskreno drago mi je zbog toga,pogotovo zbog tvita Aleksandre Jerkov koja je otprilike sažela moje mišljenje gde je i skim je u koaliciji gorepomenutom Obradoviću mesto…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.