Poslanici opet napali Koraksa

U Skupštini usvojen Kodeks ponašanja poslanika

Ostavite komentar


    1. Polovina njih nezna sta je to kodeks. Iz usta im izlazi mrznja,cemer i jad. Taj filipovic umesto na saslusanje zbog prevare i kradju antikviteta od gospodje Tatalovic sedi u skupstini. Bojim se da jos dobije orden od sledeceg Patrijarha.Za ova vremena rusi imaju naziv SMUTA. Da gde god pogledas laz,prevara i uvlachenje njihovom „vladaocu“ kako ga nazva onaj dr. mr.pljuvacj iz Benkovca.

  1. Likovima koji navodno predstavljaju glas naroda u Skupštini zaista treba Kodeks ponašanja. Kućno vaspitanje je osnova. Zaključak se nameće sam. Ili su odrastali na ulici i po domovima ili je sve stvar karaktera. Bolje reći nedostatka istog.

  2. Imaju li oni dnevni red ili samo sefov nalog da laju? A koferce poslusno cuti i ne sme ni da pomene sta je dnevni red.

  3. Sveti druže Staljine, jes’ da si fukara, lažovčina, zlikovac…, vrati se, ovi su, u svemu, još crnji od tebe.

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 10

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.