Poslanici Srpske liste napustili sednicu kosovskog parlamenta

Ostavite komentar


  1. Srpska lista gleda interesa Srba na KiM i to je jedino važno, ako se prema njim ponašaju katastrofalno naravno da će da napuste sednicu.

  2. A zašto Tanjug???!!! Kao da ne znate da su sve njihove informacije prošle kroz kabinet AV-a! U ovoj informaciji se ne zna ništa osim da je odata pošta nekom ratnom zločincu… Kome? Napišite da i mi znamo . A i u Srbiji se odaje pošta Ratku Mladiću i nikom ništa. Niti bilo ko napušta institucije…niti se navijači izbacuju sa stadiona i hala…A plus što skoro svi Srbi tamo znaju albanski a sedeli dok im neko odavde nije naredio da izadju i , vidi sad- napuste svog koalicionog partnera Haradinaja.

  3. Jao sad kuke i motike što su izašli. Ovi bar imaju razlog. Zašto nepišete negativno o opoziciji? gledate li vi uopšte Skupštinu i kako se opozicija ponaša, kako izgleda njihov vokabular, a da ne govorim otome koliko puta izađu napolje, pa ni da su na pijaci. Užas živi. A još užasnije što sami sebi držimo zatvorene oči, pa niko ništa ne vidi realno.

  4. Ne, ovo saopstenje je zapravo mazanje ociju javnom mnjenju Vucicevih poslanika sa Srpske liste. Oni su najpre ustali i dali pocast zrtvama poginulih pripadnika OVK. A vadjevina da nisu imali prevod je cista podvala jer nema zitelja na Kosmetu koji ne poznaju albanski jezik. Toliko istine radi.

  5. Za Srbe,sve nacije,koje su se branile od projekta "velika Srbija" su teroristi,zlocinci,ustase,balije…Ne znam o kom coveku je rec,pa je ratni zlocinac,ali u vas Srba osudjeni ratni zlocinci drze predavanja na akademijama,izdaju knjige,truju vas lazima i ugledni su gradjani!!Ocistite vase dvoriste od smeca,izgradite gradjansku,civilizovanu drzavu,pa cete biti postivani i uvazavani.Ovako,samo izazivate prezir i gadjenje!

  6. Onoga trenutka kada se jave botovi da negativno ocene odredjen komentar, to samo znaci da su njihovi gospodari u panici.Da prethodno poslati koentar ne bude izraz moje samovolje ili izvesne hejterske lar pour lar opredeljenosti, pokazujem da postoji video na portalu frankfurtskih vesti od srede 31 januara . Prilazem link svim zainteresovanima pa neka se sami uvere : http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/685221/VIDEO-Lista-Srpska-odala-pocast-palim-borcima-OVK

Ostavite komentar


Politika

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu? 10

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu?

Jedna rođendanska proslava Srpske napredne stranke u Vršcu, a tri predsednička govora. Sva tri sa jednim ciljem veličanja samo jednog predsednika, doduše bivšeg, Aleksandra Vučića. I dok Vučićev govor predstavlja red samohvalisanja, red obećanja i red pretnji, dotle je utisak da se govori prvog i poslednjeg predsednika naprednjaka, Tomislava Nikolića i Miloša Vučevića mogu takmičiti u disciplini poniznosti Vučiću. Prvi to čini da bi sačuvao dedinjski krov nad glavom, a poslednji da bi sačuvao trenutnu pozicuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.