Poslanici traže hapšenje osobe koja je pretila Vučićevoj deci

Ostavite komentar


  1. Za uvredu se ide na gradjanski spor. Dotična koja je uhapšena navodno zbog pretnji samo je proklela A.V., što nije krivično delo. Zabrinjava činjenica da Twitter garantovano nije istražnim organima dao nalog dotične u tako kratkom vremenu, niti bi ga dao. To upućuje na zaključak da MUP danonoćno prisluškuje i snima komunikaciju gradjana bez naloga suda.

    1. Наравно. Србија има полуфашистички режим и полицијску државу која надзире све. Криминализује се простаклук неких у политичке сврхе док врховни простак бљује лажи и мржњу сваки дан заједно са својим потчињеним. Рецепт за опстанак на власти.

    1. A, sto ne kazne ulicare iz sns-a, koji su meni mesecima pretili na bivsem poslu. Svakodnevno. Za njih zakoni ne vaze.

    2. @ceca*** A oni koji su izvršili egzekuciju braće Bitići NE moraju biti kažnjeni,posle 20 godina?! Jedan twit ima veću težinu od konkretnog trostrukog ubistva? „Sendvič za gospođu i hiljadarka da joj se nađe!“.

  2. Poslanici vladajuce SNS kao i poslanici opozicione SRS… hahaha, dobar vic

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.