Poslanici izglasali uvođenje novčanih kazni za nepoštovanje mera

Ostavite komentar


  1. Ovaj članak je zabrinjavajući po pitanju vakcine! ‘Kako posebna mera za zaštitu stanovništva od zaraznih bolesti uvedena je lična zaštita od infekcije – što je obaveza svakog pojedinca da preduzme mere lične zaštite zdravlja i života u skladu sa prirodom bolesti, a usled nepridržavanja kojih može doći do ugrožavanja zdravlja i života drugih.’

  2. Sve se odvija po planu i programu. Satanski plan koji se decenijama kroji, polako se finalizira. Sproveden je psihološki rat, anestezirana ljudska populacija se bez borbe predaje i prihvata konc-logor na globalnom nivou. Zločinački poduhvat i genocid se ozakonjuje i egzekucija može da krene. Onaj koji istražuje Svetu reč i pisma nije iznenađen, sve je to Biblija predvidela. Ljudska istorija je na samom kraju, a iztraživači i poznavaoci pisma i znaju kakav će biti kraj i svršetak sveta. Božja reč je zadnja kao što je bila prva pri stvaranju sveta. Ko veruje ISUSA HRISTA i njegovu nauku preko Jevanđelja data čovjeku, taj se ne boji satanskih nauma i demona u ljudskoj ljušturi.

  3. Da li je u pitanju kuga ili obična virusna infekcija? Da li ćemo obolele da šaljemo na neka pusta ostrva ili u pećine kao u srednjem veku ili ćemo da ih ečimo?

  4. To. To je ono pravo, sto ce da nas spase od virusa i bede. Harac, tako su to zvali turci nekad.

  5. Vidimo se na ulici djubradi placenicka! Branicemo svoje porodice nasim zivotima, a tada ni vasi nisu vise bezbedni kao sto mislite. Necete uspeti bez obzira koliko bude moralo da nas ode. Ja sam spreman da poginem za moje dete odmah mamu vam jebem olosku. Necete nas zatvarati,prisilno vakcinisati i terati da nosimo maske. Blizi vam se kraj.

    1. Rad kafića, restorana i kladionica se toleriše. Ti sami poslanici i epidemiolozi nisu nosili maske. Zašto Vulin nije kažnjen kad je viđen bez maske nego je on gonio one koji su ga slikali? Ovo je samo obična pljačka kako bi se glumio autoritet i punila kasa. Treba novac za deljenje ordenja i luksuzne džipove komunalne policije.

  6. Ako nemam masku ja ugrožavam sebe, a ne druge. Drugi imaju maske i čuvaju sebe. Iz ovoga se može zaključiti da ću platiti 5.000 din. što ne čuvam sebe?

  7. Vreme je da nam uvedu žute trake da se zna ko nije vakcinisan.
    Šta ne verujete da će tako biti?
    Digitalni zdravstveni pasoš i ne daju vam u poštu ili banku da uđete po platu pa da vidimo ko će da odbije?

  8. tek su stupili na dužnost podizača ruku a već pedeset dvoje odsutno ? da li će i oni dobiti platu, dodatak i sve ostalo, jer, i ovi prisutni su „radili“ samo dva dana u prošlom i do sada dva dana u novembru .

  9. „Definisana je i kućna izolacija kao mera kojom se nalaže lečenje u kućnim uslovima i ograničava sloboda kretanja obolelima od zarazne bolesti, a kod kojih nije utvrđeno prisustvo nijednog simptoma ili znaka bolesti i obolelima kod kojih težina bolesti ne zahteva lečenje u bolničkim uslovima.“

    Asimptomate se hvataju na testiranjima. Pozitivan nalaz bi trebao da bude neki znak bolesti, valjda?!?

    Ili se to odnosi na one koji su bili u kontaktu sa zaraženim, pa da im se propiše mera izolacije umesto da se potroše testovi na njih. Prilično skaredno razmišljanje donosioca zakona.

    Molim vas da pitate zakonodavce za pojašnjenje tih termina jer ovako ispada da bi zatvarali zdrave ljude bez ikakve (zdravstvene) potrebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.