Poslanik Dveri tvrdi da Srbija nije slala predstavnika na konferenciju o bezbednosti u Moskvi

Ostavite komentar


  1. Dveri igraju dvoličnu igru! Šatro wu proruski desničari, a ustvari su dogovorili igru sa Đilasom! Posle izbora u Beogradu su hteli da njim u koaliciju!

  2. Amerika je glavna svetska sila i glavni igrač u našem regionu! Šta priča ovaj iz Zveri!? Kako će Rusija da nas zaštiti, na daljinu?

  3. Da nas nece mozda Rusi zastiti? Srpski nacionalisti su optereceni Albancima, svuda im se prividjaju.

  4. Rusija se vojno povukla iz BiH i sa Kosmeta još pre 20 godina! O čemu ovaj?!

  5. Srbija je pod velikim pritiskom sa zapada, jer oni vode rat, a mi smo okruženi NATO zemljama. O kakvoj Moskvi ovaj lupeta!? Vučić vodi mudro naš mali čamac, kroz nemirne vode.

  6. Koja još glupost može da se čuje od predstavnika Dveri? Do juče su sa SSP-om pravili dilove, a sada pričaju o Moskvi!

  7. Србија ни на небу ни на земљи.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.