Poslanik Parandilović pozvao na „skup podrške majci Mariji“ u Loznici

Ostavite komentar


  1. Ovde se radi o nepostovanju institucija drzave, o namernom izazivanju panike i straha kod ljudi od strane desničarskih partija i o unistavanju života jednog deteta koje ce na kraju završiti na socijali umesto da ima lep i sredjen život u porodici

  2. U Srbiji je od pedesetih godina prošlog veka ukradeno više od 500.000 srpske dece. Zloglasna UDBA(danas BIA) možda danas ne krade decu namerno, ali sasvim je sigurno da namer o neće da prestane sa najodvratnijom krađom od postanka ljudskog roda!

  3. Svaka čast Parandilovicu,jedini ste se oglasili od političara.Danas Loznica pokazala svoje pravo lice,svi se sklonili u misiju rupu…izvinjavam se u Vidojevu rupu.Razocarana sam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.